Afstudeeropdracht: CSR Sustainable Development Goals
CGI
Rotterdam
5 dagen geleden

Job Description

Afstudeeropdracht : CSR Sustainable Development Goals

IT starts with you!

Zit jij in de afrondende fase van jouw IT technische studie en op zoek naar een afstudeeropdracht die je zelf vormgeeft op het snijvlak van business en IT?

Opdrachtomschrijving

Als CGI gebruiken we voortdurend onze expertise om een positieve impact te hebben en bij te dragen aan de sociale en milieu duurzaamheid van onze omgeving.

Wil jij net als ons werken aan een meer duurzame wereld, overtuig ons dan hoe jouw idee voor een afstudeeropdracht een bijdrage kan leveren aan de Sustainable Development Goals die wij als CGI onderschrijven.

Je afstudeeropdracht draagt bij aan de verbinding tussen deze businessdoelstellingen en IT toepassingen, zoals ontwikkelen van een App voor burgerparticipatie en / of sociale cohesie, bouwen van een CO2 dashboard samen voor en met onze klanten etc.

Geef in jouw idee aan op welke wijze jij (programmeren in Python, database- en systeemontwikkeling, testen) als afstudeerder wilt bijdragen aan deze digitale vernieuwingen.

Hoe word je begeleid?

Tijdens je afstudeerstage word je begeleid door een buddy’, die je door je stage heen helpt. Na je stage bieden we veel afstudeerders een baan aan.

Je komt dan misschien in aanmerking voor een van onze intensieve starterstrajecten. Zo heb je mogelijk na je afstuderen meteen je 1e baan te pakken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, leergierig en veelzijdig is, een hoge inzet heeft en mee wil denken aan de beste oplossingen.

Je bent een afstudeerder op hbo- of wo-opleiding in een IT-technische richting (bijv. informatica, Software Engineering).

Als afstudeerder beschik je over kennis die van toegevoegde waarde is om een bijdrage te leveren aan deze opdracht. Je hebt ervaring met en passie voor het programmeren.

Een afstudeerder bij CGI kijkt verder dan de oplossing en is in staat de juiste oplossing in te zetten om de klant te helpen.

Als afstudeerder zit je in het laatste jaar van je opleiding en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Stagevergoeding

CGI vergoedt €500 onkosten per maand op basis van 40 uur per week afstuderen.

We willen het beste uit je halen. Durf jij het aan?

Is een opdracht innovatief, technisch of complex? Met jouw inzet en enthousiasme kun je het aan. Voor jouw inzet krijg je wat terug.

We bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Rond je je opdracht succesvol af ga je dan verder specialiseren middels één van onze Graduate Classes.

We stimuleren je in jouw ontwikkeling en rekenen erop dat je zelf het voortouw neemt. Wil je meer weten? Klik dan op Afstuderen bij CGI !

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mark Hartman, Director Consulting Services via 06-2907 0400 of via m.hartman cgi.com.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw cgi.com.

Wij werken niet samen met externe partijen.

Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Taken en verantwoordelijkheden

Criteria

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

Skills Reference 903146 Click here to apply

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier