Intaker
VluchtelingenWerk Nederland
Zuid-Nederland
6 uur geleden

Je kan je er misschien weinig bij voorstellen. Een nieuwe woning betrekken in een vreemde stad of een onbekend dorp zonder dat je ook maar over een bed, stoel of bord beschikt.

Alles is nieuw en tegelijkertijd is het een veilig heenkomen waar je weer een kans hebt om je leven op te bouwen. Dit is de realiteit voor veel vluchtelingen.

Praktisch en flexibel

Als intaker ondersteun je vluchtelingen die gehuisvest worden in jouw gemeente bij het regelen van basiszaken voor en tijdens de vestiging.

Wanneer een vluchteling nieuw in de gemeente komt, moet er een hoop geregeld worden. Op de dag van de inplaatsing ga je samen de toegewezen woning bekijken, je zorgt ervoor dat de inschrijving bij de gemeente geregeld wordt en vraagt meteen een uitkering aan samen met de cliënt.

Ook de aanmelding bij een energiebedrijf en watervoorziening probeer je meteen te regelen. Zo is iemand startklaar voor zijn nieuwe begin in Nederland!

Herken jij jezelf in bovenstaande rol en ben jij :

 • Betrokken
 • Goed in contact en doorvragen
 • Nauwkeurig
 • Dan ben jij geknipt voor de rol van intaker!

  Wij bieden jou :

  Een stimulerende en uitdagende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling. Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.

  Een prettig team waarin iedereen elkaar ondersteunt om samen vluchtelingen verder te helpen. Alle vrijwilligers werken onder begeleiding van een professional.

  VluchtelingenWerk Zuid-Nederland biedt verder ook een inwerkprogramma waaronder de verplichte basiscursus, workshops en trainingen en reis- en onkostenvergoeding.

  Wij vragen daarnaast al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag aan te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier