Ontwerp elektrisch circuit
UniPartners
Delft
2 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Henri Systems Holland is wereldwijd bekende leverancier voor instrumenten die het vloeistofniveau in brandstoftanks bepalen op schepen.

Projectomschrijving

Henri Systems Holland wil hun meest gebruikte niveaumeter automatiseren. Daarvoor zullen ze een elektromotor in de niveaumeter plaatsen om het meetinstrument weer omhoog te halen na metingen.

De elektromotor heeft een drive nodig die deze aanstuurt. De Junior Consultant gaat het elektrische circuit hiervoor ontwerpen.

Henri Systems Holland levert 2 verschillende mogelijke plaatjes aan waarmee deze kan worden ontwikkeld. Het circuit moet intrinsiek veilig zijn zodat er geen explosiegevaar is met de brandstof.

Tussendoor zal het daarom gekeurd worden door DEKRA en onder begeleiding van Henri Systems Holland verder worden verbeterd.

Eisen van student

Dit project zal door één student worden uitgevoerd. Je zult intensief contact houden met de contactpersonen van het bedrijf om je voortgang te bespreken.

Ook zal een bestuurder van UniPartners je begeleiden gedurende het hele project. Bij hen kun je altijd terecht voor vragen.

Daarnaast zul je moeten voldoen aan de volgende eisen :

Student van de Technische Universiteit Delft

Elektrotechnische achtergrond heeft

Gemiddeld 16 uur per week beschikbaar is

Assertief is

De junior consultant kan flexibel werken en zelf zijn / haar uren in te plannen.

Wat biedt UniPartners jou?

UniPartners biedt je een flexibele, uitdagende en zelfstandige baan waarbij je de kennis van je studie kunt toepassen in een bedrijf.

Zo kun je impact maken terwijl je ervaring opdoet in het bedrijfsleven. Een bestuurder van UniPartners begeleidt je als projectmanager en houdt contact met het bedrijf om het project goed te laten verlopen.

Solliciteer direct met CV en eventueel korte motivatie.

Meld je aan door je CV en een korte motivatie op te sturen naar tosca.van.duivenboden unipartners.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier