Montage medewerker
Euro Planit Personeelsdiensten
Zwolle, NL
1 dag geleden

Wil jij aan de slag voor een echt Zwolse familiebedrijf? Een regionale speler welke een totaaloplossing bied. 85% van de opdrachten zijn in en om Zwolle zelf ideaal je kunt zo met de fiets naar het werk.

Naast het voorzien van installaties voor bedrijfspanden werkt dit bedrijf ook samen met woningcorporaties, die graag efficiënter met hun energie willen omgaan.

Om deze reden moeten al deze huizen worden voorzien van zonnepanelen. Door de toenemende vraag is dit bederijf opzoek naar 3 enthousiaste kandidaten zonnepanelenteam willen komen versterken. Hoe ziet je dag er uit?

Je start thuis de auto en rijd naar het bedrijfspand toe om vervolgens om 7.00 uur in een team te vertrekken naar het eerste adres.

Er is van te voren een planning gemaakt voor deze dag met het aantal adressen van huizen die moeten worden voorzien van zonnepanelen.

Ieder team bestaat uit 3 personen waarvan 2 personen de zonnepanelen op de daken installeren en de derde (leidinggevende persoon) de installatie in huis verzorgt.

Het kunnen zowel platte als schuine daken zijn die moeten worden voorzien van panelen.

Taken :

üHet plaatsen van de steiger

üDak haken plaatsen

üProfielen bevestigen aan de dak haken

üEventueel pannen bijslijpen

Het is van oorsprong een familie bedrijf wat nu al meer dan 50 jaar bestaat. In totaal zijn er binnen het bedrijf 100 medewerkers werkzaam.

Ze bieden hun klanten een totaaloplossing voor vraagstukken op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, communicatie en duurzame zonne-

energie. Het is dan ook mogelijk om door te groeien in één van deze aftakkingen. Om over de juiste kennis te beschikken is het mogelijk binnen de organisatie een opleiding te volgen.

Binnen het bedrijf heerst een non nonsens cultuur waar hardwerken wordt beloond.

Voorwaarden :

üOpleidingsmogelijkheden : wanneer je niet over een VCA diploma beschikt is het mogelijk deze via het bedrijf te behalen, dit is een dagcursus.

üDoorgroeimogelijkheden : het is mogelijk na enige tijd door te groeien naar een aansturende rol.

üStartsalaris : 12,73 bruto per uur, 2.206,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.

üReiskostenvergoeding 0,19 per kilometer buiten Zwolle

Vaardigheden

üGeen hoogtevreesüVCA diploma üErvaring is een leuke bijkomstigheid maar niet noodzakelijküVitaal en vit aangezien het fysiek zwaar werk isüBereid fulltime (40 uur) te werkenSpreekt deze vacature je aan?

Wacht dan niet en solliciteer nu. Voor vragen kun je contact opnemen met Merel van der Kolk, m.vanderkolk europlanit.nl of via 055 3562295.

Over de werkgever

Er gaat heel wat tijd op aan werken. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat je werk leuk is. Bij Euro Planit houden we van werk en zijn we steeds op zoek naar goede en enthousiaste mensen.

Euro Planit is al vijftien jaar een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van uitzenden, detachering, flexplacement, payrolling, werving & selectie en outplacement.

Wil je een goede baan en plezier in je werk? Dan ben je bij Euro Planit aan het juiste adres.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier