Coordinator Voertuigplanning
RET
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

De RET, een begrip in en rond Rotterdam

Door heel Rotterdam (en omstreken) rijden de bussen, trams en metro’s die de core business van de RET vormen en dat maakt je trots.

Jij weet dat je hieraan jouw steentje bijdraagt. Je maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfs Bureau Exploitatie (BBE).

Van hoogopgeleide professionals tot vakmensen. Op onze afdeling Bedrijfs Bureau Exploitatie (BBE) vind je mensen in alle soorten en maten.

We zijn er daarom zeker van dat ook jij je plek zult vinden. Op de afdeling of daarbuiten, want in deze rol werk je samen met collega’s van de hele RET en voornamelijk de exploitatieafdelingen en de vlootafdeling.

Recht op je doel af

Jouw talent is het verbinden van verschillende afdelingen. Dit lukt jou gemakkelijk, doordat je van nature overwicht uitstraalt en je krachtig en overtuigend communiceert.

Zo zorg je ervoor dat jouw advies door alle lagen van de organisatie heen gaat. Je stelt knelpunten vast waar je ze ziet en zorgt ervoor dat ze op de juiste plek opgepakt worden.

Je laat je niet afleiden door stressvolle situaties en negatieve feedback. Nee, je gebruikt ze juist om sneller bij je doel te komen. Daarnaast heb je :

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting Logistiek of Bedrijfskunde, óf door kennis en ervaring een vergelijkbaar werk- en denkniveau.
 • kennis van voertuigplanningsprocessen.
 • werkervaring met voertuigplanningssoftware (pre).
 • ervaring in een coördinerende of sturende rol.
 • Bij de RET kom je verder

  Bij ons is het vizier voortdurend gericht op verbetering. 3.500 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren.

  Met aandacht voor elkaar, gezondheid en vakmanschap levert dat een innovatieve organisatie op waar geen dag hetzelfde is.

  Collega’s krijgen ruimte om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Gemotiveerd en geïnspireerd door de mensen om je heen, kun jij laten zien wat je in huis hebt.

  In deze coördinerende positie begrijp je dat Secure Based Leadership de basis is voor succes. Jij stelt je begripvol en toegankelijk op naar je medewerkers om ze te laten excelleren in prestatie en ontwikkeling.

  Zo ervaren jouw toekomstige collega’s het werken bij de RET :

  Elke werkdag is anders en daardoor heb ik elke dag plezier in mijn werk.

  Genieten van het uitzicht op Rotterdam en de schepen op de Maas en dat terwijl je gewoon aan het werk bent.

  Weinig bedrijven zijn zo Rotterdams als de RET, we houden allemaal van aanpakken.

  Van zo’n organisatie kun je deel gaan uitmaken en het levert je nog meer op :

 • Een jaarcontract voor 36 uur per week. (pilot)
 • Salaris maximaal € 4.350.- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • 173,6 vrije uren per jaar;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een tram van de zaak : gratis gebruik van openbaar vervoer (en onze wifi + airco) in en rond Rotterdam;
 • Een rookvrije omgeving waar aandacht is voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een pensioenregeling : voor later.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier