QA Engineer / Software tester
Eijsink
Hengelo
2 dagen geleden

Hoe het bij ons gaat

Als QA Engineer ben jij van A tot Z betrokken bij het bouwen van software : van het opstellen en valideren van de requirements tot en met het bouwen van testscripts en de uitvoering van de testen.

Nieuwe releases gaan pas door als ze langs jouw geautomatiseerde teststraat zijn gegaan. Je hebt een proactieve houding en krijgt de ruimte om het proces verder te perfectioneren en nieuwe ontwikkelingen toe te passen.

Het is een complexe en afwisselende omgeving : alle facetten van het QA komen binnen het scrum team aan de orde. En daar hou je van, want je bent graag van end to end betrokken bij de bouw van het systeem!

Waarom we jou zo gaaf vinden

Als QA Engineer heb je een ruime ervaring met testautomation en het organiseren van een kwaliteitfocus in een scrum team in een Agile omgeving.

 • Je hebt eerder gewerkt met tools zoals bijvoorbeeld Cucumber, Selenium en JMeter. Daarnaast ben je goed ingevoerd in de actuele methoden en technieken die er zijn op Testgebied;
 • een TMAP Next of ISTQB certificaat op zak is een pré, zodat je direct volop aan de slag kunt binnen de Eijsink scrumteams.

  Daarnaast ben je iemand die makkelijk communiceert en een team meeneemt in de noodzaak van en focus op Quality.

  Waarom je voor ons kiest

  Naast een uitdagende baan met uitstekende ontwikkelmogelijkheden bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden en kun je rekenen op een team van ambitieuze professionals.

  Bovendien moedigen we actief vakmanschap aan, gaan we naar conferenties, elke dag een heerlijke lunch van de zaak, iedere vrijdag een borrel en heel veel fun op je werk samen met jouw collega’s!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier