Machine Operator Voorbewerking | MBO | 1.800 - 2.900
WR.nl Solliciteren
Barneveld, Gelderland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij zijn gespecialiseerd in staalconstructies.
 • Wil jij onderdelen maken achter een CNC Voortmanmachine?
 • Heb jij ervaring met CNC-machines?
 • Voor de vacature als Machine Operator Barneveld MBO ga je het volgende doen :

  Als Machine operator / Medewerker Voorbewerking ben je dagelijks werkzaam in onze moderne fabriek. Je doet je uiterste best om de materialen en halffabricaten naar tevredenheid van je collega’s te produceren, zodat zij hier de mooiste producten van kunnen samenstellen.

  Je hoofdtaak bestaat uit het maken van onderdelen achter de diverse machines. Afwisselend werk je zowel achter onze CNC-gestuurde Voortmanmachines (boorzaagstraat en ponsknipstraat) als achter de traditionele machines.

  Bij ons bedrijf is er een grote diversiteit in de projecten. Trappen, luifels, bruggen enz. En dat in allerlei soorten en maten.

  Juist die variatie maakt het werk afwisselend en daarom is geen dag hetzelfde.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Machine Operator , die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 1.

  800 tot Euro 2.900. Dit is voor een per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

  Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  WR.nl voor meer vacatures : Machine Operator "CNC Plaatwerker".

  In de buurt van : Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel, Groenlo, Ede, Oosterhout, Beesd, Geldermalsen, Wolfheze, Nijkerk, Tiel, Vorden, Duiven, Culemborg, Harderwijk, Ermelo, Zevenaar, Doetinchem, Nunspeet, Elst, Rheden, Winterswijk, Zutphen, Apeldoorn, Lochem, Didam, Barneveld, Alphen, Oosterbeek, Nijmegen, Lunteren, Varsseveld, Brummen, Zetten, Kesteren, Hemmen, Lichtenvoorde, Klarenbeek, Wageningen, Opheusden, Wehl, Dodewaard, Aalst, Beek, Andelst, Dieren, Arnhem, Ruurlo, Terborg, Velp, Wijchen, Gl, Gelderland.

  Functie eisen

  Je begrijpt dat jouw werk van invloed is op de arbeidsvreugde en het humeur van je collega, daarom ben je uiterst gemotiveerd om je werk foutloos te doen.

  Natuurlijk, iedereen maakt wel eens een foutje, maar als vakman streef je naar perfectie. Naast je vakmanschap is ook je houding van belang.

  Je hebt een positieve instelling en je zet daarom graag een stapje extra als het nodig is. Daarnaast is het van belang dat je goed Nederlands spreekt.

  De CNC-machines hebben een cruciale rol in ons productieproces. Voor deze functie is het dan ook noodzakelijk dat je bereid bent om periodiek ook in de avonden te werken.

  Uiteraard gaat dat in goed overleg en houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met elkaars wensen. Ook woon je in de omgeving van Barneveld, Amersfoort, Apeldoorn, Hardewijk en Ede.

  Bedrijfsprofiel

  Wij zijn specialist in projectmatig staalwerk. Denk hierbij aan staalconstructies, trappen, balustrades, bruggen en specials in staal.

  Wij zijn een dynamisch en groeiend familiebedrijf waarin veel mogelijkheden zijn voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt bovendien samen met uitstekende vakmensen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier