IT Management Trainee
Achmea
Tilburg
6 dagen geleden

Als grootste verzekeraar van Nederland zijn we op alle fronten aan het innoveren. Dat doen we voor onze klanten, andere bedrijven en onze eigen medewerkers : als trainee heb je een ontzettend breed technologisch speelveld.

Altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dit kunnen we o.a.

waarmaken door onze enorme hoeveelheid aan data. Verder werken we veelal in Agile teams continu aan onze apps, waarmee onze klanten ieder moment bijvoorbeeld hun spaar- en verzekeringsproducten kunnen inzien.

We investeren in nieuwe platformen en frameworks zoals Sitecore en Angular, en zorgen voor optimale bescherming van (klant)gegevens door uitvoerig te pentesten.

De eerste blockchain op het gebied van herverzekeren is een feit en we werken aan een spaarapp waar klanten kunnen profiteren van diensten als Spotify en Netflix. Dat is IT bij Achmea.

Wat ga je precies doen in het IT Management Traineeship :

 • Je werkt aan vier verschillende opdrachten binnen Achmea in Amsterdam, Apeldoorn, Zeist, Leiden, Leeuwarden en / of Tilburg.
 • Het is soms mogelijk om een opdracht in het buitenland te doen;
 • Je gaat werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, dat doe je door een intensief (extern) persoonlijk leiderschapsprogramma : Meeting of Minds, dat je samen met andere trainees volgt;
 • Je IT-kennis ontwikkelen door maandelijkse inhoudelijke themasessies;
 • Je wordt gedurende je hele Traineeship begeleid door een mentor (senior collega of directeur), coördinator, opdrachtbegeleider en een (oud-)trainee, zodat er altijd iemand is bij wie jij terecht kan.
 • En daarna? Daarna is het aan jou : na 2 jaar ben jij klaar voor een leidende rol binnen onze IT-organisatie. Met alle technologische mogelijkheden krijg jij de ruimte om jouw ideeën uit te voeren en jezelf te ontplooien tot één van de belangrijkste schakels binnen het IT-landschap.

  De variatie is het mooie aan het Traineeship. Je leert in 2 jaar meerdere bedrijfsonderdelen, leert veel mensen kennen en ziet veel van Achmea.

  Hierdoor doe je ook snel veel werkervaring op. Je werkt aan je vakmanschap in situaties die je persoonlijk lastig vindt.

  Je komt in politieke en niet-politieke omgevingen en binnen een groot bedrijf als Achmea heb je ook verschillende werkculturen.

  Erg leerzaam, je pakt het allemaal mee! - IT Management Trainee

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier