Invorderingsambtenaar
Gemeente Almere
Almere, Flevoland, Netherlands
4 dagen geleden

Wat ga je doen

Kijken vanuit de leefomgeving van de inwoners van Almere, is wat centraal staat in deze rol. Natuurlijk kun jij geen ijzer met handen breken en is ’nee’’ soms ook een antwoord, maar als invorderingsambtenaar probeer jij je te verplaatsen in de mens achter een procedure.

Zo help jij mee aan het bouwen van vertrouwen en uiteindelijk een (nog) mooiere samenleving.

Hoe jij dit doet is door je bezig te houden met een goede behandeling, beoordeling en afwikkeling van verzoeken tot betalingsregelingen, kwijtscheldingen, schuldsaneringen / faillissementen en bezwaren tegen de kosten, maar ook beslagklanten goed begeleiden met hun schulden.

Binnen de afdeling Belastingen werken twee deurwaarders in de stad. Jij helpt hen met het voorbereidende werk, zodat de deurwaarder de stad in kan.

Verder zorg jij voor de administratieve afhandeling van lopende procedures en onderhoud jij het contact met verschillende partijen, zoals werkgevers, bewindvoerders en curatoren.

Het contact dat jij onderhoudt vindt zowel telefonisch, mondeling als schriftelijk plaats en incidenteel fysiek. Aan uitdaging en dynamiek is geen gebrek in deze functie!

Wie ben jij

Natuurlijk heb jij affiniteit met belastingen en alle procedures die hierbij horen. Maar nog belangrijker is, dat jij een goede gesprekspartner bent.

Jij weet je zowel mondeling als schriftelijk goed te verwoorden. Kenmerkend aan jou, is dat jij altijd vragen als ’Waarom?

Want?’’ of ’Hoe dan?’’ stelt. Jij wilt namelijk graag achterhalen waarom bepaalde vragen of situaties zijn ontstaan.

Zijn jouw competenties klantgerichtheid, dienstverlenend, oplossingsgericht en ben jij de persoon die met aandacht luistert naar onze inwoners , dan zou ik zeker reageren.

Het aanbod

Onze afdeling Belastingen staat bekend om haar gezellige en betrokken sfeer. We ondernemen regelmatig activiteiten, zowel online als offline zodra dat weer kan.

Bel dus zeker Richard (teammanager afdeling Belastingen), hij vertelt je graag meer over de afdeling.

Daar horen dan ook nog goede arbeidsvoorwaarden bij :

Salaris van minimaal € 2.581 en maximaal € 3.732 bruto per maand, o.b.v. 36-urige werkweek

Uitstekende

17,05% financieel keuzebudget bovenop je salaris

De mogelijkheid om plaatsonafhankelijk te werken

Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof

Goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.

Jij slim, wij slimmer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier