Helpende niveau 2
Amstelring
Groenelaan, Amstelveen
13 dagen geleden

Functie

Als Helpende zorg en welzijn bied je mensen ondersteuning in hun persoonlijke verzorging. Als jij niet bent geweest, kan de dag van de cliënt niet goed beginnen.

Jij maakt dus het verschil of de cliënt een fijne dag gaat hebben! Of later op de dag, als je mensen helpt om zich klaar te maken voor de nacht.

De bewoner centraal stellen, het thuis gevoel geven aan bewoner en mantelzorger is voor jou vanzelfsprekend. Je stimuleert de zelfredzaamheid en luistert goed naar de bewoner maar ook probeer je familie of naasten te laten participeren in de zorg en het welzijn van de bewoner.

De zorgvraag formuleer en voer je uit volgens het multidisciplinair afgestemde zorgplan. Voor het coördineren van zorg draai jij je hand niet om en kan je zorgen voor structuur in de dienstverlening op de afdeling.

Je collega s weet je op een coachende manier functionele aanwijzingen te geven en te ondersteunen passend bij zelforganisatie.

Daarnaast voel je jezelf als een vis in het water wanneer het gaat om met jouw collega s verantwoordelijkheid te dragen voor de afdeling en de Groenelaan.

Gezamenlijk met andere collega s zorg je voor een prettig woon-, leef en werkklimaat. Daarbij werk je ook nauw samen met collega s uit andere disciplines.

Profiel

 • Afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
 • Kennis van PG
 • Relevante en aantoonbare werkervaring is een pre
 • Bereid om te werken in een onregelmatig roosterbekendheid met zelforganisatie is een pré
 • Denken in mogelijkheden, oplossingen, besluitvaardig en stressbestendig zijn
 • Beschikken over een gezonde dosis humor, flexibel en creatief zijn
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Samen werken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen (samen sterk)
 • Wij bieden

  Een boeiende baan in een collegiale en dynamische werkomgeving. Je kan rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenregeling, fietsplan, reiskostenvergoeding en aantrekkelijke personeelskortingen op verzekeringen, theaters en concerten.

  Bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Afhankelijk van je functie en werkervaring wordt je ingedeeld en is de CAO VVT is van toepassing.

  Het betreft voor externe kandidaten in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

  Geïnteresseerd

  De functie is voor 24 uur in de week voor alle diensten minder uren is bespreekbaar.

 • Wil je aan de slag in deze functie? Reageer dan direct door te klikken op de button Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Dit is alleen van toepassing op externe kandidaten.

 • Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niquette Scholte ter Horst (dag-verpleegkundige ) of Suus Colpaart (team-coach) telefoonnummer : 0204266600 of e-
 • mail nscholte amstelring.nl, scolpaart amstelring.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  1186 AB Amstelveen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier