Waveplanner bij DHL
DHL Supply Chain
Breda, Nederland
1 dag geleden

In deze functie maak je het werk van onze operators gemakkelijker en het warehouse proces efficiënter. De orders gaan naar eindgebruikers over de hele wereld! Werklocatie : Oud-

Gastel JOUUW NIEUWE BAAN Een waveplanner voert planningswerkzaamheden uit die gericht zijn op de planning van 1 van onze klanten in het warehouse, een producent van high quality pet nutricion.

Op onze moderne, nieuwe site in Oud-Gastel werken we met het WMS systeem Red Prairie. Om ervoor te zorgen dat onze Warehousemedewerkers de juiste orders kunnen gaan picken, zorg jij ervoor dat het systeem eerst deze orders vrijgeeft, zodat men de juiste picks daadwerkelijk kan gaan maken.

Jij regelt dat goederenstromen worden gec oördineerd en gecontroleerd. Je zorgt er daarbij voor dat orders worden afgestemd op de SLA’s en stelt richtlijnen op bij afwijkingen of andere procesaanpassingen.

Tevens pas je wanneer nodig de andere processen (inbound, replenishment, pick, pack, scanning, en shippingprocessen) hierop aan.

Als waveplanner geef je advies en informatie met betrekking tot de warehouseactiviteiten : Het verstrekken van advies en informatie aan de operationele verantwoordelijken, zodanig dat de warehouse activiteiten zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoerbaar zijn.

Kortom : Jouw inzet maakt dat onze operatie draait! Je bent daarmee een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven! Je draait mee in de roulatie van onze 3 ploegendienst (06 : 00 15 : 00uur, 08 : 00 17 : 00uur en 15 : 00 0 : 00uur).

Daarnaast spring je waar nodig in tijden van piek en vakantie flexibel bij. DHL SUPPLY CHAIN OUD-GASTEL Sinds vorig jaar is onze nieuwe site in Oud-

Gastel geopend. We richtten ons in eerste instantie op Supply Chain dienstverlening voor 1 klant, maar we zijn en blijven groeiende, het kan daarom zijn dat op termijn andere klanten worden toegevoegd aan jouw planportefeuille.

Je gaat deel uitmaken van een team bestaande uit 2 collega planners, aangestuurd door een Business Process Manager. Je bent betrokken bij planningen die orders leveren voor containershipments die de gehele wereld overgaan, maar ook voor kleine zendingen aan bijvoorbeeld dierenartsen.

Dit maakt dat jouw werkzaamheden ontzettend afwisselend zijn, maar ook dat je veel internationale contacten hebt! De sfeer op onze site is informeel, er heerst een goede teamgeest en we werken met plezier aan professionele dienstverlening.

FUNCTIE EISEN EN MOGELIJKHEDEN Je hebt gedegen ervaring in logistieke warehouse processen en snapt dat effectiviteit versus efficiëntie voor onze klanten het verschil maakt.

Daarbij heb je ervaring met logistieke processen. Je functioneert op hbo werk- en denkniveau Het is in deze positie belangrijk dat je assertief en nauwkeurig bent en bovenal flexibel bent, zowel in ad-

hoc situaties als in jouw werkhouding Uiteraard kun je goed overweg met Excel en Outlook, bij voorkeur ook met een WMS (Red Prairie).

In verband met communicatie met diverse partijen, spreek je naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed (in woord en geschrift) Wij bieden jou een fulltime functie en de kans om je kennis te verbreden in een afwisselende functie.

Buiten goede primaire arbeidsvoorwaarden (schaal 7, €2100 €3100 en 30% ploegentoeslag tussen 18 : 00uur en 06 : 00uur) hebben we tevens goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals : 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en cao a la carte.

Dit is een persoonlijk budget welke je kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen, maandelijkse bruto uitbetaling, of voor een studiekostenregeling.

Jij bepaalt! SOLLICITEREN Heb jij het in je om onze nieuwe warehouseplanner te worden? Dan maken we graag kennis met je! Klik dan gelijk op de solliciteerknop en stuur je cv en motivatiebrief in.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier