Commercieel Medewerker
Randstad
SASSENHEIM, NL
12 uur geleden

Voor onze opdrachtgever in Sassenheim zijn wij op zoek naar een binnendienst. Het betreft een fulltime functie, waarbij je direct bij de organisatie in dienst komt!

De organisatie heeft een Amerikaans moederbedrijf en bedient vanuit Sassenheim de Nederlandse en deels Europese markt. Ze bieden beveiligingsoplossingen binnen de supply chain van hun zakelijke relaties.

Zo hebben ze bijvoorbeeld banken, overheden en bedrijven binnen de voedselindustrie als klanten. Zij bieden producten die diefstal en fraude voorkomen, zoals sealbags, verzegelingen en security labels en tape.

95% van de productopslag in gevestigd in het pand in Sassenheim. Binnen ditzelfde pand zitten tevens de kantoorruimtes, die nieuw en fris zijn ingericht.

Hier wordt hard gewerkt om het bedrijf in binnen- en buitenland succesvol te laten zijn.

Als commercieel medewerker maak je deel uit van de gezellige, bruisende sales afdeling, bestaande uit 7 binnendienst collega’s, 4 accountmanagers in de buitendienst en een commercieel manager.

Samen met 3 andere binnendienst collega’s ben je verantwoordelijk voor de klanten op de Nederlandse markt. Je bent telefonisch en per mail het aanspreekpunt voor je relaties.

Hierbij heb je ook veel overleg met de accountmanagers in de buitendienst. Voor je klanten werk je het gehele ordertraject uit, van het intern uitzetten tot aan de offertes.

Je benut proactief kansen voor cross en up-selling. Zo adviseer je je relaties over jullie nieuwste producten, denk je mee in oplossingen voor hun vragen en doe je acquisitie.

Ook op correcte wijze afhandelen van klachten behoort tot jouw taken.

Voor deze functie vragen wij een afgeronde MBO 4 opleiding en HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een commerciële functie.

Je hebt ervaring in telefonisch klant contact en klachtenafhandeling. Daarnaast ben je flexibel, kun je goed schakelen tussen de verschillende taken en stel je prioriteiten.

Je hebt gevoel voor cijfers, weet fouten te herkennen en hebt inzicht in marges en prijzen. Hiernaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.

Je hebt een sterke commerciële drive en krijgt een hoop energie van commerciële successen die behaald worden!

Naast een vaste bruto maandsalaris van € 2.600, ontvang jij ook nog 20% commissie uitbetaald op kwartaalbasis. Je gaat deel uitmaken van een internationale organisatie die gericht is op groei, dus genoeg doorgroeimogelijkheden.

Deze organisatie wilt zich voor langere termijn aan jou binden : je komt direct bij hen in dienst!

Pak jij deze kans om voor dit internationale, ambitieuze bedrijf te werken? Wij komen graag met jou in contact! Solliciteer via de solliciteren’ knop op onze website.

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Karen de Jager van Randstad via 06-20899199.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Karen de Jager, Randstad

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier