Horecamedewerkers
Ruimbaan Uitzendbureau
d Rijn, NL
2 dagen geleden

Horecamedewerkers

Regio Alphen a / d Rijn, De Ronde Venen 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO , MBO, HAVO, VWO Horeca / catering Ben jij een horeca-

tijger en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar horecamedewerk(st)ers.

Je zal zowel in de bediening gaan werken als achter de bar. Je bent flexibel inzetbaar, bereid te reizen met OV of je bent in het bezit van eeen rijbewijs en eigen vervoer.

Je zult zowel gaan werken in het restaurant als op besloten feesten en partijen.

Ben je helemaal enthousiast geworden, solliciteer dan direct!

Vereisten :

 • Je bent op oproepbasis beschikbaar.
 • Je bent een harde werker.
 • Je bent bereid om te reizen met OV of bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Je bent flexibel ingesteld.
 • Je beschikt over enige ervaring in de horeca.
 • Je gaat met een lach naar je werk.
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier