projectcoördinator | Breda .
koen.
utrecht, NL
3 dagen geleden

wat jij gaat doen?

Uitdagende projecten in goede banen leiden als Projectcoördinator. Is dat precies wat jij zoekt?

Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tanden in kunt zetten.

Die jouw groei versnellen en stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf?

Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze Projectcoördinator vacature jou op het lijf geschreven.

Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen.

Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.

Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

Dit houdt de vacature Projectcoördinator in

Als Projectcoördinator zorg je dat projecten uitgevoerd en gerealiseerd worden. Je stuurt het team aan en coördineert de werkzaamheden.

Planningen maken is jouw tweede natuur. Daarnaast gaan ontwerpen, berekeningen en bestellingen eerst langs jou voor een eindcontrole.

Natuurlijk zie je toe op de naleving van voorschriften, richtlijnen en procedures. Als rechterhand van de projectleider onderhoud je ook contacten met klanten en aannemers.

Je haakt aan bij allerlei vergaderingen, want je moet van alle ins & outs op de hoogte zijn. Elke opdracht is weer anders, dus alle aspecten van jouw specialisme komen van pas.

ben jij de kandidaat?

Voor deze vacature Projectcoördinator zoeken wij slimmeriken met kennis, kunde en karakter!

 • Je hebt lef en ambitie om bij verschillende opdrachtgevers te werken
 • Je wilt de opdrachtgever echt verder helpen vanuit jouw toegevoegde waarde
 • Je bent proactief en wilt voorop lopen in je vak
 • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien
 • Je deelt graag je kennis met opdrachtgevers en collega’s
 • Je hebt een technische opleiding op hbo-niveau of hoger afgerond in de richting installatietechniek of civiele techniek
 • Je hebt enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectcoördinator
 • wat wij bieden?

 • Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist!

 • Daarnaast ontvang je van ons een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk een goed salaris, maar ook een persoonlijk opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen in onze Academy en een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken.
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt. Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken.
 • Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes. En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

  waar jij gaat werken?

  Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als Projectcoördinator wil jij vooruit. Bij koen begrijpen wij dat. Daarom investeren wij in jouw loopbaanontwikkeling.

  Dit doen we door intensieve begeleiding en op maat gemaakte opleidingen. Bij koen ben je in vaste dienst en werk je aan diverse toffe opdrachten.

  Jij bent de specialist binnen koen en helpt onze klanten verder bij technische vraagstukken. Op onze beurt brengen wij jou verder in jouw carrière.

  Samen kijken we vooruit en lopen we voorop. Je hebt dan ook veel contact met je collega’s bij koen. Niet alleen om kennis en ervaringen uit te wisselen, maar ook om geregeld iets leuks met elkaar te ondernemen!

  meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel of bel voor vragen.

  enthousiast?

  Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel op deze functie.

  16 subscribers

  If playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

  More videos

  Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

  More videos on YouTube

  ShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.Switch camera0 : 000 : 000 : 00 / 0 : 42

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier