Customer Service medewerker
VasteJob
Rotterdam, NL
34 dagen geleden

Wat ga je doen

De opdrachtgever is al tientallen jaren een betrouwbare partner in de logistieke keten. Groupage en volle containers zijn voor hen dagelijks werk.

Zij zijn sterk in zeevracht, maar ook in luchtvracht. Daarnaast biedt het bedrijf ook andere diensten aan, zoals importnominatie, opslag en distributie, douanezaken en verzekeringen.

Wereldwijd bedienen ze ruim 700 bestemmingen.

Wat bieden we?

De opdrachtgever biedt binnen de afdeling Customer Service een boeiende en afwisselende functie in een dynamische, servicegerichte omgeving.

Naast voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie kan je ook doorgroeien naar één van de andere werkmaatschappijen van hun groep, die eveneens gespecialiseerd zijn in logistieke dienstverlening.

Wie ben je?

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde, logistiek gerelateerde opleiding op MBO-niveau Scheepvaart en Transport College (of gelijkwaardig);
 • Ruime ervaring bij een expeditiebedrijf en / of rederij op het gebied van Customer Service;
 • Je beschikt over een commerciële en klant- en servicegerichte instelling en een goed cijfermatig inzicht (kennis en inzicht in de financiële afwikkeling van dossiers);
 • Vanwege de veelvuldige interne en (internationale) externe contacten is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal noodzakelijk.
 • Beheersing van Duitse taal is een pré.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier