Assistent Store Manager
Aktiesport
Regio Randstad, NL
3 dagen geleden

Perry zoekt Talent in de Randstad!

Ga jij de uitdaging aan op de winkelvloer? Dan zoeken wij jou!

Onze filialen in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht zoeken coachende Assistent Store Managers met talent voor sport en retail.

De crews hebben iemand nodig die met een big smile het team begeleidt en verder ontwikkelt. Samen zorg je ervoor dat élke dag het beste resultaat wordt bereikt.

Deze functies zijn perfect voor een energieke verkoper die graag het voortouw neemt en commercieel inzicht heeft. Heb jij de opleiding Detailhandel of Sport&Bewegen niveau 4 afgerond?

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan in de wereld van sport en fashion? Dan nodigen wij je graag uit in de wereld van Perry.

Share your talent

Als Assistent Store Manager van Perry ben je samen met de Store Manager en de rest van het team verantwoordelijk voor het resultaat in de winkel.

Je voert verkoopgesprekken over de nieuwste Nike-collectie of adviseert de klant over kampeerspullen. Bovenal help je het team als er problemen zijn.

Bij de kassa, op de winkelvloer of in het magazijn. Kortom, je doet er alles aan om de gemaakte doelen en afspraken te realiseren.

Naast de verantwoordelijkheid voor de winkel, voel jij je ook erg verantwoordelijk voor je team. Je ziet het talent van de medewerkers en je bent een coach voor het team.

De opvolging van de E-learning modules en kennisoverdracht vind je erg belangrijk. Je helpt het team verder te ontwikkelen.

Embrace your talent

Werken bij Perry betekent dat je nooit bent uitgeleerd en jezelf altijd kan blijven ontwikkelen. Op onze Sports Academy bieden wij verschillende fysieke trainingen en E-

learning modules. Hier leer je alles over onder andere Nike, de beste voetbalschoen en de nieuwste camping uitrusting.

Use your talent

Om Assistent Store Manager te worden, beschik je over een aantal talenten en ervaringen :

 • Minimaal afgeronde opleiding MBO Detailhandel, Sport&Bewegen of Outdoor&Recreatie niveau 4;
 • Ervaring in een klantgerichte commerciële omgeving;
 • Affiniteit met sport of adventure en fashion;
 • Enige ervaring met leidinggeven / aansturen;
 • Flexibele instelling met betrekking tot werken op zaterdag of zondag.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier