Werkstudent Accountancy RA (februari 2021)
BDO
Amstelveen
5 dagen geleden
source : Study Association Sefa

Jouw uitdaging

Als werkstudent maak je bij BDO de ideale start voor een carrière in de Audit & Assurance. Je werkt in een team zowel bij klanten als op kantoor en wordt daarbij begeleid door ervaren collega’s.

Zo kun je in de eindfase van je studie de theorie direct in de praktijk brengen en ontstaat een unieke wisselwerking tussen werk en studie.

Je werkt voor een gevarieerde en toonaangevende klantenportefeuille dat voornamelijk bestaat uit familiebedrijven en corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen.

Je hebt al snel zelf direct contact met de klant, je krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering en ziet zaken in hun onderlinge samenhang.

Het biedt jou de mogelijkheid om je breed te oriënteren binnen de Audit & Assurance praktijk.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden :

 • Je verricht controlewerkzaamheden van diverse posten in de jaarrekening.
 • Je toetst de administratieve organisatie en interne beheersing van de organisaties.
 • Je controleert de jaarrekening of deze voldoet aan wet- en regelgeving.
 • Je stelt delen van conceptrapportages op.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt deel uit van een team van 156 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Amstelveen.

  Je hoofdstandplaats is Amstelveen, maar uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Je werkt onder begeleiding van ervaren collega’s in teams die per klant verschillend kunnen zijn.

  Jouw profiel

  Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en leergierige wo-student(e) die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.

  Daarnaast ben je :

 • gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • een teamspeler;
 • in je derde jaar WO-Bachelor Bedrijfseconomie / Bedrijfskunde of Masteropleiding Accountancy & Controlling;
 • minimaal 3 dagen per week beschikbaar.
 • Ons aanbod

  Door de gevarieerde klantenportefeuille en een goede begeleiding kun je bij BDO prima praktijkervaring opdoen. In deze periode krijg je een goed beeld van onze organisatie en hetgeen we je kunnen bieden.

  Indien je na het afronden van je studie je carrière bij BDO voortzet, neem je deel aan het uitgebreide opleidings- en ontwikkeltraject van de BDO Academie.

  Het is mogelijk om na het afronden van je opleiding je carrière bij BDO voort te zetten. In dit geval bieden wij voldoende studiefaciliteiten aan om je (post)master tot registeraccountant, op kosten van BDO, in deeltijd te vervolgen.

  Je ontvangt van ons een goed salaris, een onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding, neem je deel aan onze aantrekkelijke pensioenregeling en ontvang je een vakantietoeslag van 8,33%.

  Daarnaast heb je de keuze om deel te nemen aan de bedrijfsfitness waarbij je een vergoeding van maximaal € 25,00 per maand ontvangt voor een abonnement bij een sportschool in de buurt en is het mogelijk om korting te ontvangen op de (collectieve) ziektekostenverzekering via CZ of Zilverenkruis / Achmea.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier