SEH-verpleegkundige
Jeroen Bosch Ziekenhuis
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
4 dagen geleden

Ben jij SEH- verpleegkundige en haal jij graag het beste uit jezelf, ben je toe aan iets nieuws en wil jij je continue blijven ontwikkelen?

Kom dan werken op de SEH van het Jeroen Bosch Ziekenhuis!

Bij ons kom je te werken op een breed georiënteerde level 2 SEH, waar je alle facetten van het vak aan bod komen. Onze SEH ontvangt patiënten met verschillende complexiteit, dit zorgt voor veel diversiteit en uitdaging in je dagelijkse werkzaamheden.

Wij zien jaarlijks zo’n 33.000 patiënten.

De Huisartsenpost is gevestigd binnen de muren van de SEH, waardoor er een nauwe samenwerking is. Er werken bijvoorbeeld SEH-verpleegkundigen op detacheringbasis voor de HAP.

We werken in een hecht team van verpleegkundigen, artsen, en ondersteunende medewerkers. Een vitaal en gelukkig team vinden wij zeer belangrijk.

Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons gezond door de nacht’ programma, waarbij medewerkers gedurende hun werkzaamheden s ’nachts gebruik kunnen maken van verschillende faciliteiten (gezond eten, het doen van een powernap en het dragen van speciale nachtdienstbrillen’).

Ook vinden we een goed rooster belangrijk, met als uitgangspunt een goede balans tussen de werk- en de privé situatie.

Ontwikkel jezelf naar een hoger niveau

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt en blijft ontwikkelen. Daarvoor kijken wij afgepast per persoon naar jouw wensen en mogelijkheden.

Als jij een bepaalde opleiding wil doen, denken we hier graag in mee. Door maatwerk te bieden, trachten wij medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Wat vragen wij?

Je bent een stabiele factor die de juiste kennis en vaardigheden bezit, om patiënten in allerlei situaties op te vangen, gerust te stellen en te behandelen samen met de artsen.

Je kunt prioriteiten stellen, snel schakelen, en je bent collegiaal en denkt mee in ontwikkelingen. Tot slot beschik je over een afgeronde opleiding tot SEH-verpleegkundige.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden / bijscholingen.

Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats in functiegroep 55 (minimaal € 2.882,- maximaal € 4.227,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Meer Informatie?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met John de Laat, unithoofd SEH (073-5532888 / 06-51884367) of met Priscilla van Kampen coördinerend medewerker (06-51640957).

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling Werving & Selectie op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier