Monteur Mechatronica
Erick Personeelsdiensten
Deventer
5 dagen geleden

Omschrijving

Waar ga je te werk als Monteur Mechatronica?

Onze klant is een familiebedrijf in Deventer dat zich al sinds 1926 richt op machinebouw. Zij zijn gespecialiseerd in engineering, besturing, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende industrieën.

Zij bouwen en ontwerpen daarnaast ook standaardmachines voor de levensmiddelenindustrie. Ze zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn toonaangevend als het gaat om hoogwaardige producten en gekwalificeerd precisiewerk.

Dit kunnen zij alleen waarmaken door de gedrevenheid van de gemotiveerde medewerkers. Binnen het bedrijf hangt een fijne werksfeer.

Wat ga je doen als Monteur Mechatronica?

Je voert onderhoudswerkzaamheden uit maar daarnaast lever je ook technische ondersteuning bij de klanten. Je werkt op de werkplaats maar ook op locatie.

Je werkt samen met een vaste groep van 15 collega's, en je denkt graag mee in oplossingen. Je komt te werken in o.a. productiebedrijven en technische diensten die actief in de voedsel en de maakindustrie.

De werkzaamheden van een Monteur Mechatronica bestaan uit :

Je voert zelfstandig (de)montages uit van machines of onderdelen op basis van aangeleverde tekeningen of beschikbare informatie.

Je voert storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden uit op locatie bij de klant, voert eindcontroles uit en je vult checklist en opgestelde rapportages in.

Wat biedt Erick de Monteur Mechatronica?

 • een uitstekend salaris;
 • bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;
 • een zeer stipte betaling; altijd op tijd je geld;
 • een gezellige informelen en collegiale werkomgeving met veel afwisselingen in werkzaamheden;
 • gratis werkkleding en PBM's;
 • een zeer prettige werksfeer;
 • persoonlijk contact met je leidinggevenden en met Erick.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier