Account manager Bouwplaatsinrichting Utrecht
Boels Rental
Nijkerk, Netherlands
5 dagen geleden

Dit is de rol

Voor onze divisie Bouwplaatsinrichting zijn wij op zoek naar een Accountmanager in de regio Utrecht. Bouwplaatsinrichting regelt de complete coördinatie van alles wat op de bouwplaats nodig is.

Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd op de projecten. Dit alles gaat volgens een strakke planning.

Boels Rental levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is.

In de functie van Accountmanager Bouwplaatsinrichting ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de marktpositie binnen de bouw en industrie in Utrecht.

Dit houdt in dat je de bestaande klantenportefeuille beheert. Jij onderhoudt de relatie met de klant en maakt de commerciële afspraken.

Daarnaast ga je er iedere dag voor om jouw klantenbestand en de markt te vergroten. Je neemt o.a. deel aan beurzen en maakt gebruik van je eigen creativiteit in het benaderen van potentiële klanten.

Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen.

Vervolgens maak je (prijs-)afspraken met bijbehorende offertes voor jouw klanten en volgt deze op. Hierbij werk je nauw samen met collega’s uit alle geledingen van ons bedrijf, om zo tot een optimale dienstverlening te komen.

Je bent een echte teamplayer, maar binnen dit team ook in staat om de regie in handen te houden.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het CV.

Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie en beschikt over een groot klantennetwerk;
 • Je hebt een sterke commerciële drive en onderhandelen is jou niet vreemd;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je schakelt moeiteloos op diverse niveaus;
 • Je bent een enthousiaste teamspeler;
 • Je werkt accuraat en bent verder flexibel en initiatiefrijk;
 • Je bent bekend met MS Office;
 • Uiteraard beschik je over een rijbewijs B;
 • Je bent (bij voorkeur) woonachtig in het werkgebied.
 • Dit bieden wij

  Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

  Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier