Vrachtwagenchauffeur buitenland
NasWerkt
Geldermalsen, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Hi chauffeur! Op zoek naar een nieuweuitdaging in jouw omgeving? Wij hebben hem! Lees snelverder.

Wat bieden wijjou

 • Een zelfstandigechauffeursbaan binnen een leuk familiebedrijf
 • Salaris natuurlijk! Hoeveel precies? Dat hangt af vanjouw ervaring. We verlonen conform beroepsgoederen cao
 • Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw CE rijbewijs tebehalen!
 • Bij goed functioneren is er eenuitzicht op vast dienstverband
 • Wat ga je doen?

  Als distributiechauffeur zit je bij ons op de bakwagen.Maar alleen zitten doe je bij ons niet hoor! Nee, jij sjouwt ookwel wat op een dag.

  Maar hé, zo blijven we fit toch?! ;)

  De goederen die jij transporteert zijn erg verschillend. Maardat maakt het ook elke dag weer verrassend. Je werkdag begint rond6.

  30 uur. Je zorgt ervoor dat alle goederen geladen zijn en dan gaje op pad. De route die je moet rijden verschilt per dag.

  Je komtin ieder geval op allerlei leuke, mooie plekken binnen Nederland.Per dag heb je zo’n 40-45 adressen en zodra je alle goederen hebtafgeleverd, begin je aan de terugweg.

  De wagen is leeg, maar wewillen graag efficiënt werken. Daarom dien je op de terugweg nogwat goederen op te halen bij klanten.

  Rond 19.00 uur ben jij weerterug bij ons in Geldermalsen.

  Je werkt de hele dagzelfstandig, dus je maakt zowel rijdend als lopend redelijk watkilometers. Daarom zoeken wij een vitalebakwagenchauffeur!

  Wat wij vragenvan jou

 • Je bent inhet bezit van rijbewijs C + code 95 en een digitalebestuurderskaart
 • Je hebt aantoonbare ervaringop de bakwagen
 • Je bent flexibel,verantwoordelijk en servicegericht
 • Nog even wat over hetbedrijf

  Onze opdrachtgever is eentransportbedrijf uit Geldermalsen dat al meer dan 100 jaar bestaat.Zij rijden voor een groot samenwerkingsverband waarbij allescentraal is geregeld in de Benelux! Zij behouden hun eigenbedrijfsvoering en dus familiaire sfeer en werkwijze, een oudbedrijf in een nieuw jasje!

  Ben of ken jij de perfectekandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op tenemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren viade button!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier