Uitvoerder bouw
Eminent
Veenendaal, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Ben jij op zoek naar een functie als uitvoerder in de bouw? Lees dan verder! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een allround uitvoerder met minimaal 5 jaar ervaring.

Jij weet als geen ander hoe je moet communiceren met verschillende doelgroepen, zoals opdrachtgevers, uitvoerend personeel en leveranciers.

Met jou bouwtechnische inzicht bepaal je de bouwmethodes en ondersteun je jouw medewerkers om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Je krijgt de verantwoordelijkheid over het bestellen en afroep van de materialen en de personele bezetting. Vanuit de planning weet jij met jouw organisatorisch vermogen deze goed te laten verlopen en bepaal je het meer- en minder werk.

In deze functie wordt zowel zelfstandigheid als teamwork van je verwacht. Je weet van aanpakken en hebt zeker doorzettingsvermogen.

Interesse? Neem contact op met Tessa in 't Veld, 06 - 43 02 04 26, t.intveld eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring
 • Ervaring met diverse projecten
 • Woonachtig in omgeving Veenendaal
 • Bedrijfsomschrijving

  Wil jij werken in een jong en ambitieus team en past een informele en open cultuur bij jou? Misschien heb je dan een match! Als allround bouwbedrijf richt onze opdrachtgever zich op alle soorten projecten.

  Van renovatie tot nieuwbouw en restauratie. Met een hecht team van zo’n 50 medewerkers levert het iedere dag weer opnieuw de kwaliteit waar ze voor staan.

  De korte lijnen maken het prettig om te communiceren en collegialiteit staat voorop. Daarnaast ondersteunt onze opdrachtgever opleidingsmogelijkheden en kent het functioneringsgesprekken die tweejaarlijks worden gevoerd.

  Tot slot zal je deel uit gaan maken van de leukste bedrijfsuitjes!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Weken in een enthousiast team
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Auto van de zaak
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier