Bijbaan in de zorg
's Heeren Loo
Nuenen, Noord-Brabant, NL
4 uur geleden
source : Ubeeo

Ben je op zoek naar een (bij)baan / vakantiebaan of wil je graag tijdelijk komen helpen? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?

In de zomerperiode gaan veel van onze vaste zorgprofessionals genieten van hun welverdiende vakantie. Daarom zoeken we in die periode versterking in Nuenen.

Ook na deze periode kun je aan de slag. Een ideale bijbaan naast je studie.

De hulpvragen zijn zeer divers; de meeste cliënten zijn over het algemeen redelijk zelfstandig en hebben met name begeleiding nodig.

Het bijzondere is dat alle cliënten een eigen appartement hebben met alle faciliteiten om zo zelfstandig mogelijk hun eigen huishouden te kunnen runnen.

Als begeleider help je de cliënten hier nog verder in te ontwikkelen. Samen richten we ons op een prettige dag en zinvolle dagbesteding; een gezellige sfeer!

Wie ga je helpen?

Mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen. Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite.

Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat de cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Dit bieden wij

Afhankelijk van je afgeronde opleiding, dan wel huidige opleiding, bespreken wij het aantal contracturen. Uiteraard is dit ook afhankelijk van je eigen wensen en beschikbaarheid.

Dit ben jij

 • Je volgt op dit moment een opleiding op MBO (minimaal niveau 3) of HBO niveau binnen de gezondheidszorg, bijvoorbeeld (persoonlijk) begeleider gehandicaptenzorg of Social Work, of hebt een zorg gerelateerde opleiding afgerond.
 • Een enthousiaste en gemotiveerde student die graag wil kijken naar mogelijkheden.
 • Goed in zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Inzetbaar op verschillende (woon)locaties en onregelmatige tijden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier