Jurist civielrecht en arbeidsrecht (medior)
Achmea
Leiden, NL
9 dagen geleden

Over deze vacature

Wil jij als jurist de verwachtingen van onze klanten overtreffen met je uitstekende juridische kennis en persoonlijk advies?

Jouw klant heeft een juridisch probleem. Jij lost dat probleem op. Dat doe je op een manier die past bij de klant. Als het nodig is voer je zelf juridische procedures uit.

Dat doe je bij gerechtelijke en buitengerechtelijke instanties. Natuurlijk kun je goed omgaan met de verschillende emoties van betrokkenen en ben je stressbestendig.

Je bent continu bezig met het ontzorgen van onze klanten. Je bent een persoonlijk adviseur die de verwachting van de klant wil overtreffen!

De zaaksoorten waar je mee te maken krijgt op arbeidsrecht gebied zijn bijvoorbeeld :

 • Loonvorderingen
 • Functiewijzigingen.
 • Op civielrechtelijk gebied ligt het accent op geschillen die voortvloeien uit overeenkomsten, onrechtmatige daad en verzekeringszaken.

  Jouw afdeling

  Algemeen Juridische Zaken

  Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) is de grootste juridische dienstverlener van Nederland. Wij verzorgen rechtshulp voor Avéro Achmea, Centraal Beheer, FBTO en Interpolis.

  We helpen ieder jaar 170.000 klanten die via hun rechtsbijstandverzekering een conflict willen oplossen. Met ongeveer 650 medewerkers zijn wij de grootste en dé bepalende rechtshulpverlener in Nederland.

  Bij ons staat vertrouwen en respect, ondernemerschap, verantwoordelijkheid, verbinden en samenwerking hoog in het vaandel.

  Je gaat werken binnen de afdeling Algemeen Juridische Zaken (AJZ) van Stichting Achmea Rechtsbijstand in een gemengd team met arbeids-

  en civielrechtelijke juristen. Algemeen Juridische Zaken zijn zaken die op arbeid, civiel en verkeersrecht het meest voorkomen.

  AJZ bestaat in totaal uit 7 teams, verspreid over de locaties Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden en Tilburg. Jouw achtergrond

  Wat jou uniek maakt als Jurist civielrecht en arbeidsrecht (medior)

  Je weet van aanpakken en bent praktisch ingesteld. Je bent een echte verbinder en beschikt over empathisch vermogen. Je weet anderen te overtuigen en gaat voor resultaat.

  Je streeft naar het samen vinden van een passende oplossing, een goede klantrelatie staat hierbij centraal. Je bent trots op wat je doet en vind vakmanschap belangrijk.

  Verbeteren is voor jou vanzelfsprekend. Natuurlijk ben je bereid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen. Je kunt goed in het Nederlands communiceren.

  Zowel schriftelijk als mondeling

  Verder heb je :

 • Een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht, met afstudeerrichting op civiel recht en / of arbeidsrecht.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met het behandelen van dossiers bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor.
 • Klinkt je dit aantrekkelijk in de oren? Kunnen we op jou rekenen? Dan ben jij onze nieuwe jurist arbeid en civiel 360 graden

  Wat wij bieden

  Als maatschappelijk betrokken organisatie hebben we naast aandacht voor onze klanten, ook aandacht voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-

  privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien.

  Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.

  Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris tussen € 2980-, tot € 4150,- (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week)
 • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Leiden.
 • Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

 • Jij weet als geen ander dat stilstand achteruitgang is. Je wilt continue het beste uit jezelf halen. Binnen Achmea bieden wij jou alle mogelijkheden om jezelf zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen.
 • Graag ontvangen we van jou een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom je wil werken als jurist bij Stichting Achmea Rechtsbijstand, wat je kennis en ervaring met het arbeidsrecht is en wat jouw toegevoegde waarde voor ons zal zijn.

  Flexibel werken

  Werken waar en wanneer het jou uitkomt

  Gezond werken

  Wij zorgen dat je ook nog fit genoeg bent voor je avondprogramma

  AchmeaRechtsbijstand

  De grootste juridische dienstverlener van Nederland

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier