Stage Analyse Stedelijk Water
Sweco
Arnhem, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarmee je een bijdrage kunt leveren aan een klimaatadaptieve steden? Zoek jij een stage in de richting van stedelijk water, waarbij je veldwerk en data-analyse met elkaar afwisselt?

Dan ben ik op zoek naar jou!’

Arend Groenewegen Teammanager Water Midden

Voor het team Water in De Bilt (of Arnhem) is Sweco op zoek naar een ondernemende stagiair. Het team is onderdeel van de landelijke afdeling Water.

De afdeling Water richt zich op integrale projecten met betrekking tot waterbeheer, waterketen en waterveiligheid, waarbij de nadruk ligt op een duurzaam eindresultaat.

Dit doen we samen met onze klanten zoals Rijkswaterstaat, waterschappen en gemeenten. Onze ambitie is dan ook om bij de top te horen in de kennisvelden, te innoveren en innovaties en wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar haalbare adviezen en realiseerbare projecten ten behoeve van een duurzame en prettige leefomgeving voor iedereen.

Sweco is op zoek naar een stagiair die zelfstandig aan de slag kan met twee verschillende projecten. Een deel van de tijd zal je je bezig houden met het analyseren van verzamelde data van verschillende type infiltratieputten in een gemeente in Nederland.

Door deze data te analyseren creëer je inzicht in de werkingen van deze voorzieningen en het effect van de voorzuivering.

Aan de hand van jouw bevindingen worden adviezen geschreven voor onze opdrachtgever. Het andere deel van de tijd onderzoek je de werking van infiltratie- en bergingsvoorzieningen in de stedelijke omgeving.

Onderdeel hiervan is het uitvoeren van veldwerk en infiltratietesten om te onderzoeken of de voorzieningen goed functioneren.

Dit is een uitdagende stage met veel kansen om je te ontwikkelen op het gebied van data-analyse, veldwerk en klantcontact.

Wil jij graag het verschil maken en ben je op zoek naar een echte uitdaging? Reageer dan snel!

Wij zoeken

 • Je volgt een HBO / WO-opleiding in de richting van Stedelijk Water;
 • Je bent sociaal vaardig en vindt het leuk om contacten te leggen en te onderhouden;
 • Je bent initiatiefrijk, kan goed zelfstandig werken en vindt het leuk om te pionieren;
 • Je kunt nauwkeurig en gestructureerd werken, bent proactief en weet van aanpakken;
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage vanaf september voor (bij voorkeur) 20 weken. Een afstudeerstage is mogelijk in overleg.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arend Groenewegen, +31613902973 of via arend.groenewegen sweco.

  nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31622214292 of via danielle.olthof sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier