Freelance Senior Inspector
Lloyds Register
Hoeven, NL
13 dagen geleden

JobID : 10366

Location : Hoeven : Korte Bunder 14a (LR L000221)

Position Category : Surveyor

Department : NL160300 : Energy Operations South West (NL160300)

Position Type : Contractor On Demand

EducationRequired : See Job Description

Experience Required : See Job Description

Relocation Provided : relocationPack

Freelance Inspection Engineer - Zuid West Nederland (In Service)

Op zoek naar een zelfstandige technische baan met veel vrijheid? Ben jij nieuwsgierig van aard en ben je op zoek naar een afwisselende werkomgeving?

Zoek jij een opdrachtgever die bereid is om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling ook al ben je eigen baas? Wil jij je verder specialiseren in de techniek in de breedste zin van het woord?

Dan is solliciteren naar de functie van Inspection Engineer bij Lloyd’s Register een goed idee! Wij zoeken nieuwe collega’s voor onze regio Zuid Nederland.

Wat ga je doen?

Als Inspection Engineer ben je onderdeel van een team van gedreven technici en bezoek je (vanuit huis) zelfstandig diverse klanten van Lloyd’s Register.

Op basis van nationale en internationale voorschriften en regelingen, wet en regelgeving of aan de hand van klantspecificaties inspecteer, keur of (her) beoordeel je installaties, onderdelen daarvan, reparaties en / of producten.

Hierbij gaat het voornamelijk om bestaande installaties. Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en interesse kun je ingezet worden voor inspecties aan elektriciteitscentrales, raffinaderijen, chemische fabrieken, containers, mega-

kranen, offshore platformen, opslagtanks, ondergrondse en onderzeese pijpleidingen en ook allerhande druk houdende apparatuur door het hele land.

Naast het inspecteren en keuren ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van lasserkwalificaties en lasmethodekwalificaties en het bijwonen en beoordelen van non-

destructieve (las-) materiaalbeproevingen. Tevens verleen je advies op het gebied van lastechniek.

Wat vragen wij van jou?

 • Technische opleiding op HBO-niveau met minimaal 4 jaar relevante ervaring;
 • I&K2 of MLT harde eis;
 • I&K3 of LPI harde eis;
 • Kennis van relevante standaarden en codes;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Competenties

 • Communicatief vaardig;
 • Relatiegericht;
 • Conflict hanteren.
 • Over Lloyd’s Register
 • Wie zijn wij?

  Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen.

  Op basis van kennis en onpartijdigheid ondersteunt Lloyd’s Register haar klanten bij het continu verbeteren van kwaliteit, veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden.

  Met een uitgebreid dienstenpakket is Lloyd’s Register een wereldwijde partner voor bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden freelancers een uitdagende en gevarieerde orderportefeuille. Jij komt over de vloer bij grote gerenommeerde bedrijven en bedrijven uit het MKB.

  Deze diversiteit aan opdrachten maakt het voor jou elke keer weer leuk en uitdagend om op pad te gaan. Lloyd s Register is dé organisatie om jou kennis verder uit te breiden en jezelf te ontwikkelen tot een volledig gekwalificeerde Inspection Engineer.

  Uiteraard ondersteunen we jou ook met het behalen en onderhouden van vereiste kwalificaties die nodig zijn om je werk uit te oefenen!

  Solliciteren?

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer direct via de 'Solliciteer' button en upload je CV en motivatiebrief. Bij vragen en voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Dingemanse (Corporate Recruiter -

  Europe), via telefoon +31 6 20 27 49 24 of email jan.dingemanse lr.org.

  Copyright Lloyd's Register 2010. All rights reserved. Terms of use. Privacy policy.

  The Lloyd's Register Group comprises charities and non-charitable companies, with the latter supporting the charities in their main goal of enhancing the safety of life and property, at sea, on land and in the air -

  for the benefit of the public and the environment. (Group entities)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier