Vrachtwagenchauffeur palletvervoer Wanroij
Tempo-Team
Wanroij, Noord-Brabant, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Spreekt de agrarische sector jou aan? En ben je in het bezit van rijbewijs CE?

Wil jij veel uren maken als chauffeur in het palletvervoer in de omgeving van Wanroij?

Wij zijn op zoek naar CE chauffeurs die het leuk vinden om breed ingezet te worden of wellicht één van de twee disciplines uit te voeren.

Wat mag jij van ons verwachten :

Een leuke functie waarbij je ingezet kunt worden op je voorkeur. Ook part time werkzaamheden zijn mogelijk. Bij het palletvervoer werk je van maandag t / m vrijdag en voor Campina kun je flexibel ingezet worden en veel uren maken.

Je wordt ingeschaald in de cao BGV (tussen €14,48 - €14,86 bruto per uur), wat een goede beloning te noemen is. Bij goed presteren is er uitzicht op vast dienstverband.

Wat houd deze functie nou precies in :

Als chauffeur CE kun je ingezet worden op het palletvervoer waarbij je zo'n 5 stops hebt tussen 07.00 en 17.00. De werkdagen zijn van maandag t / m vrijdag waarbij je zo'n 50 uur per week maakt.

Je kunt ook ingezet worden op de tankwagen waarbij je voor Campina rijdt. Hierbij ben je vier dagen van huis, en de vier dagen daaropvolgend ben je thuis.

Wanneer je werkt maak je ongeveer 15 uur per dag. Je kunt hierbij ook ingezet worden op het vervoeren van veevoer, sappen en bulkproducten ter vernietiging.

Wie jij bent :
 • CE rijbewijs
 • Harde werker
 • Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

  Ik zie graag je reactie tegemoet via 040-2645860 of Klik op de solliciteer-button om te solliciteren

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op T-Point.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier