Docent Informatica (niveau 1)
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
8 uur geleden
 • Docent Informatica (niveau 1)
 • Docent Informatica (niveau 1)

  Wil jij je met hart en ziel inzetten voor onderwijs aan jongvolwassenen en kun je je goed verplaatsen in deze doelgroep? Lees dan verder!

  Locatie : Arnhem en Nijmegen

  Opleidingsniveau : Master

  fte : 0,6-1,0

  Deel deze vacature :

  Wij zoeken een enthousiaste collega met veel affiniteit met de doelgroep jongvolwassenen, een teamspeler die in een resultaatverantwoordelijk team ons ICT-onderwijs inhoudelijk vorm wil geven.

  De HBO-ICT opleiding binnen de Academie IT en Mediadesign is met zes uitstroomprofielen (zie hieronder) breed opgesteld en dekt de ICT-discipline goed af.

  Onze docenten hebben veelal een speerpunt in een van deze zes profielen en geven daarnaast les in de gemeenschappelijke propedeuse en andere profielen.

  Spreekt een van de profielen je bijzonder aan en ben je bovendien iemand die graag nieuwe kennis opdoet, ontwikkelingen in het vak volgt, een onderzoekende en nieuwsgierige houding heeft en verandering omarmt?

  Dan is dit de functie voor jou!

  Onze organisatie groeit en dat betekent dat wij meerdere docenten werven.

  Wat je gaat doen

 • De kern van de functie is het lesgeven aan studenten in diverse vakken. Daarnaast begeleid je studenten bij projecten en studenten die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren in het bedrijfsleven.
 • Je draagt bij aan onderwijs- en toetsontwikkeling.
 • Je werkt nauw samen met de docenten uit het hometeam waarbij resultaatafspraken centraal staan en met docenten die dezelfde vakken en projecten begeleiden.
 • Je neemt deel aan studiedagen, kennis- en teambijeenkomsten.
 • Naast bovenstaande taken is er een grote diversiteit aan mogelijkheden zoals deelnemen aan innovatieve samenwerkingsverbanden van werkveld, onderzoek en onderwijs en deelnemen aan onderzoeksprojecten.
 • Kortom : blijven leren en ontwikkelen met en van studenten, maar ook van collega’s en het bedrijfsleven.

 • Naast bovenstaande bieden wij je de mogelijkheid om de functie van docent en onderzoeker te combineren. Affiniteit met en / of ervaring in het uitvoeren van onderzoek is hiervoor een pré.
 • Dit zoeken wij in jou

  Je hebt een afgeronde masteropleiding op het gebied van informatica met relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een didactische bevoegdheid of bent bereid deze te behalen.

  Je bent flexibel inzetbaar in het onderwijs en hebt relevante basiskennis en -vaardigheden op het gebied van één of meer van de volgende uitstroomprofielen :

  Bedrijfskundige Informatica & Management

  Studenten leren hoe zij informatiesystemen functioneel ontwerpen, configureren (met behulp van low code) en hierover adviseren met als doel een context, vaak een (deel van een) bedrijfsproces, te optimaliseren.

  Onderdeel hiervan is ook het analyseren van deze context aan de hand van geschikte data; denk hierbij aan business intelligence en process mining.

  Data Solutions Development

  Studenten worden opgeleid tot data engineers die omgevingen kunnen ontwikkelen voor de ondersteuning van dashboarding en data science.

  Embedded Software Development

  In dit profiel leer je studenten in teams software te ontwikkelen voor met name industriële toepassingen.

  Infrastructure, Security & Management

  Studenten leren complexe combinaties van servers en netwerken te beheren, beveiligen, het management hierover te adviseren en de brug te vormen tussen techniek en management.

  Software Development

  In dit profiel krijgen studenten een brede basisopleiding als softwareontwikkelaar met aandacht voor requirements, softwareontwerp, softwarearchitectuur, programmeren en testen waarbij de focus op de back-end en de database ligt.

  Web Development

  Binnen dit profiel leren studenten webapplicaties te ontwikkelen volgens moderne web standaarden die soepel werken in browsers en op mobiele apparaten.

  Dit bieden wij jou

 • Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische, informele en plezierige werkomgeving.
 • Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor één jaar.
 • Een aanstelling als docent niveau 1.
 • De functie is ingedeeld in cao-hbo schaal 11 en het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.731.81 en maximaal € 5.127,39 op basis van fulltime, afhankelijk van je ervaring.
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%).
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenverzekering via ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof.
 • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier