Operator
Artiflex
Lochem, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze vacature in de regio Lochem zijnwij op zoek naar een operator. Zoals in de intro alverteld werd, betreft het een specifieke operator functie, namelijkCNC Machinebediener! Als CNC Machinebediener draag jij je steentjebij aan de productie van essentiële gereedschappen voor andereindustrieën.

Jij bent samen met jouw collega's verantwoordelijkvoor de bediening van diverse CNC-machines. Je komt in een team van8 tot 10 directe collega's en zal gaan werken in een3-ploegendienst.

Met 30 tot 40 collega's maak je onderdeel uit vanhet totale team.

Wat zijn je werkzaamhedenals

CNCMachinebediener?

Jij bentverantwoordelijk voor de bediening van één of meerdere CNCgestuurde machines. Deze machines stel jij in en bouw je om.

Voorde ontbraming van de producten verwissel jij bijvoorbeeld deslijpstenen. Deze slijpstenen zijn bij elk proces anders.

Ookworden de productsoorten gemeten met behulp van een CNCMeetmachine. Alle producten zijn klantspecifiek, zo heb jijafwisselend en uitdagend werk!

Deze vacature is bij eengespecialiseerd bedrijf in de regio Lochem. Jij komt tewerken in een modern, schoon en onderscheidend bedrijf.

Jij komtterecht in een familiebedrijf met een informele werksfeer, maartevens professionele uitstraling naar debuitenwereld.

Heb jijnou geen toonbareervaring als operator in het metaal,maar ben jij wélgeïnteresseerd in deze functie? Geenprobleem! Ze nemen de tijd voor jou om dit prachtige vak onder deknie te krijgen!

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring in de techniek,automatisering en / of in de metaal. Heb jij dit niet maar welinteresse? Ook dan ontvangen we graag jouw motivatie encv;
 • Je werkt graag in de3-ploegen;
 • Je beschikt over een MBO werk- endenkniveau;
 • Als operator is het belangrijk datjij niet zo maar een knop drukt daarom ben jij analytisch, denk jijsnel na en neem je initiatief;
 • Tot slot beheersje de Nederlandse taal en ben je woonachtig in de omgeving vanLochem (directe omgeving van Lochem, straal van 30kilometer).
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed startsalaris tussende € 2.900,- en € 3.300,- bruto per maand , gebaseerd opkennis en ervaring en inclusiefploegentoeslag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkhedenom jezelf intern te ontwikkelen;
 • Super leukeactiviteiten zoals een eigen festival, zomer BBQ enborrels;
 • Een fulltime baan meteen grote kans tot vasteaanstelling .
 • Word jijenthousiast van onze vacature operator inLochem ? Stuur dan nu jouw cv naar r.struik artiflex.com Wijnemen dan contact met je op.

  Met vragen kun je ons ook bereiken op0570-769370 of via WhatsAppop 06-21462005

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier