Installatieverantwoordelijke / Sr Inspecteur NEN 3140, regio west
ENGIE
Rotterdam , South Holland, Netherlands
3 dagen geleden

Functieomschrijving Je komt te werken op de afdeling Technology Inspections & Solutions (TIS). De afdeling zorgt voor een volledige ontzorging over keuringen en keuringen van technische installaties.

TIS groeit hard en heeft de ambitie om de grootste inspectiedienst van Nederland te worden. Wij werken samen met toonaangevende klanten zoals ABN, Ahold, KLM en het Havenbedrijf Rotterdam.

Als Installatieverantwoordelijke ga je op pad om de technische installaties bij klanten te inspecteren of te beoordelen.

Dit kan zowel binnen de utiliteit als de industrie zijn. ENGIE Services vraagt om hulp en vraagt naar kennis over installaties of werkzaamheden.

De afdeling Technical Inspections & Solutions (TIS) werkt onafhankelijk binnen ENGIE, om kwaliteit van werk en specialisme te waarborgen. Wat ga je doen :

 • Je beoordeelt de risico's voordat er met de bedrijfsvoering van en werkzaamheden aan elektrotechnische installaties wordt begonnen
 • Je legt schriftelijk procedures vast voor elektrotechnische werkzaamheden en verleent toestemming om met de werkzaamheden te beginnen
 • Je voert regulier overleg met de opdrachtgever waarbij je technisch adviserend optreedt. · Jij bent het eerste aanspreekpunt van een eigen klantenportefeuille
 • Je schrijft elektrotechnische veiligheidsplannen, toetst de inspectieplannen van de installatie en bent in staat om complexe schakelhandelingen te verrichten
 • Je voert inspecties (NEN3140, thermografie, netanalyses) uit bij opdrachtgevers waar je niet als installatieverantwoordelijke bent aangesteld
 • Verder verzamel en beheer je de volledige keuringregistratie en je ondersteunt monteurs op het gebied van (internationaal) geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen
 • Functie-eisen Je bent uitstekend op de hoogte van de geldende regels en normen en je wordt regelmatig om een elektrotechnisch advies gevraagd, waar je niet alleen deskundig, maar ook klantgericht mee omgaat. Daarnaast :

 • Beschik je over een afgeronde, elektrotechnische MBO4 of HBO opleiding
 • Heb je dit aangevuld met ongeveer 5 jaar werkervaring als inspecteur of 10 jaar werkervaring als beheertechnicus / inbedrijfsteller
 • Ben je in het bezit van een NEN3140 diploma of een diploma installatieverantwoordelijke
 • Heb je ervaring met het overbrengen van jouw expertise op anderen
 • Kan je snel schakelen en ben je stressbestendig
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en secundaire secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op oa uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je je werk en privé extra goed in balans houden. Bedrijfsinformatie ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, ontmoette wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Bij ENGIE Services West werken ontmoetten we een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  Wij richten ons op complexe (nieuwbouw) projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een geconverteerde en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor een oplossing op maat aanbieden.

  Contactinformatie Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de knop 'solliciteren' van eenvoudig eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Rijk van der Linden via rijk.van.der.linden engie.com of telefonisch op 06 822 253 07.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier