Allround Servicemonteur
Place-ICT
Vianen, NL
1 minuut geleden

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Servicemonteur die na een gedegen inwerkperiode door wil groeien naar de functie van torenkraanmonteur.

Mede met het oog op het opleidingstraject gaan onze gedachten hierbij uit naar een starter met enkele jaren ervaring als monteur, woonachtig in Vianen of directe omgeving.

Wij zoeken een gedreven, leergierig persoon die graag buiten werkt en die in deze baan een mooie toekomst ziet. Afhankelijk van de persoonlijke ontwikkeling zullen de werkzaamheden zich op termijn door heel Nederland en mogelijk zelfs naar enkele ons omringende landen verplaatsen.

Daarbij horen wisselende werktijden, uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden en werken op grote tot zeer grote hoogte.

ESSENTIEEL ZIJN DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN :

 • Zowel mechanisch als elektrisch / elektronisch goed onderlegd (bijvoorkeur SOMA opleidingsachtergrond of vergelijkbaar);
 • In staat en bereid tot fysiek zwaar werk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pre;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Goed in teamverband kunnen werken;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Absoluut GEEN hoogtevrees!
 • Onze relatie is importeur van machines voor de bouw, grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling. Tevens is onze relatie toonaangevend in de verhuur van torenkranen.

  Voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden beschikken wij over een gedreven team van gespecialiseerde

  medewerkers. Om de continuïteit van dit team op langere termijn veilig te stellen zijn wij op zoek naar een Allround Servicemonteur.

  Wat biedt onze relatie jou?

  Een interessante en uitdagende functie als Allround Servicemonteur met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Na een gedegen inwerkperiode bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie van torenkraanmonteur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier