Allround Servicemonteur
Place-ICT
Vianen, NL
2 dagen geleden

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Allround Servicemonteur die na een gedegen inwerkperiode door wil groeien naar de functie van torenkraanmonteur.

Mede met het oog op het opleidingstraject gaan onze gedachten hierbij uit naar een starter met enkele jaren ervaring als monteur, woonachtig in Vianen of directe omgeving.

Wij zoeken een gedreven, leergierig persoon die graag buiten werkt en die in deze baan een mooie toekomst ziet. Afhankelijk van de persoonlijke ontwikkeling zullen de werkzaamheden zich op termijn door heel Nederland en mogelijk zelfs naar enkele ons omringende landen verplaatsen.

Daarbij horen wisselende werktijden, uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden en werken op grote tot zeer grote hoogte.

ESSENTIEEL ZIJN DE VOLGENDE EIGENSCHAPPEN :

 • Zowel mechanisch als elektrisch / elektronisch goed onderlegd (bijvoorkeur SOMA opleidingsachtergrond of vergelijkbaar);
 • In staat en bereid tot fysiek zwaar werk;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Duits is een pre;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • Goed in teamverband kunnen werken;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Absoluut GEEN hoogtevrees!
 • Onze relatie is importeur van machines voor de bouw, grondverzet, wegenbouw, overslag en recycling. Tevens is onze relatie toonaangevend in de verhuur van torenkranen.

  Voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden beschikken wij over een gedreven team van gespecialiseerde

  medewerkers. Om de continuïteit van dit team op langere termijn veilig te stellen zijn wij op zoek naar een Allround Servicemonteur.

  Wat biedt onze relatie jou?

  Een interessante en uitdagende functie als Allround Servicemonteur met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Na een gedegen inwerkperiode bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie van torenkraanmonteur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier