Senior PHP(Yii) developer
Tremani
Delft
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

We zijn op zoek naar een ervaren PHP-programmeur die bij Tremani aan uitdagende projecten wil werken en samen met ons handige webapplicaties wil ontwikkelen.

Jouw rol

We zoeken een senior webontwikkelaar die mooie en solide code schrijft, die zelfstandig ingewikkelde projecten draait, die op een positieve manier de leiding neemt, die altijd gaat voor kwaliteit, en die op een slimme manier beslissingen neemt.

Iemand die in een team wil meewerken in het hele ontwikkeltraject, van allereerste ontwerp tot aan oplevering en ondersteuning.

Wie we zoeken

Wie zoeken iemand met uitgebreide ervaring met PHP, frameworks (bij voorkeur Yii), MySQL en JavaScript, met unit-testing en test-driven development.

Die graag actief met onze klanten meedenkt en ze kan adviseren en overtuigen. En die goed kan samenwerken met onze andere ontwikkelaars en ontwerpers.

We waarderen eigen inbreng, ideeën en innovaties, en we vinden inzet en inzicht belangrijker dan een afgeronde opleiding.

Wat we bieden

 • uitdagende en afwisselende projecten
 • een team met fijne collega’s
 • gezellige en lekker lunch uit eigen keuken
 • salaris conform je ervaring en BNO-richtlijnen, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een douche (voor na het sporten of als je eigen douche kapot is...)
 • goede bereikbaarheid met fiets, openbaar vervoer en auto
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier