Operator 3-ploegen - CurTec
Curtec Nederland B.V.
Rijen, Noord-Brabant, Nederland
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben jij een techneut die ervaring heeft met productiemachines en wil jij komen werken binnen een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor CurTec uit Rijen zijn wij op zoek naar een fulltime Operator (3-ploegen).

CurTec ontwikkelt, produceert en distribueert high performance verpakkingen. Ze maken kunststof verpakkingen die zich onderscheiden door kwaliteit, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design.

De industrieën aan welke zij leveren omvatten o.a. farma, specialty chemicaliën, voedingsingrediënten en logistiek. CurTec biedt werkgelegenheid aan 130 medewerkers en heeft vestigingen in 6 landen.

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is in 1991 door een verzelfstandiging ontstaan uit het voormalige Curver Plastics en is gevestigd in Rijen (NL).

Wat ga je doen?

Als Operator 3-Ploegen ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van productieorders op de spuitgiet- en blaasmachines.

Jij zorgt door jouw secure werkwijze voor een juiste dosering van de grond- en kleurstoffen. Het houden van een schone werkplek is daarbij van groot belang! Jij staat voor kwaliteit en weet dat veiligheid van groot belang is.

Je werkt samen met andere operators in je ploeg. Hiermee rouleer je in een werkschema waarin je wekelijks verantwoordelijk bent voor operatorwerkzaamheden op de spuitgietafdeling, afdeling extrusieblazen en de kwaliteitsdienst.

Je neemt deel aan verschillende werkoverleggen en je rapporteert aan de ploegchef.

Wat breng je mee?

Jij bent een techneut en weet hoe je productiemachines moet bedienen. Wij zien daarnaast bij jou graag de volgende kenmerken :

 • Je beschikt over een technische opleiding niveau 2 of hebt enkele jaren ervaring binnen de techniek
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de kunststofindustrie
 • Je bent flexibel en werkt graag in teamverband
 • Je bent nauwkeurig en hebt je een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Wat krijg je?

  CurTec biedt jou een afwisselende en zeer uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar in een informele sfeer hangt.

  Dit bedrijf is een vooruitstrevende werkgever die resultaat- en oplossingsgericht werkt en waar initiatief en inventiviteit gewaardeerd worden.

  Met de juiste ervaring krijg jij een salaris tot €2800,- incl. ploegentoeslag.

  Ben jij de persoon die wij hierboven hebben beschreven? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 7113712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier