Klantenservice medewerker
Arbeidsmakelaar
Nijmegen
6 dagen geleden

Wordt jij blij van en tevreden klant? Als klantenservice medewerker houd jij je bezig met het helpen en adviseren van klanten met vragen over de producten van Proximus, een Belgische telecomprovider.

Functieomschrijving

Je eerste klant help jij als klantenservice medewerker op weg door stapsgewijs zijn probleem op te lossen. Super! Weer een tevreden klant.

De volgende klant wil graag advies hebben over zijn huidige abonnement en hoe deze het best kan worden aangepast. Voor jou een eitje, want door jouw inlevingsvermogen en de juiste vragen te stellen geef jij deze klant een passend advies.

De hele dag heb je lekker veel afwisselende gesprekken, van storingen tot het geven van adviezen op onze producten.

Je start als klantenservice medewerker altijd met een uitgebreide training, gevolgd door een inwerktraject. Zodat je zeker weet dat je goed voorbereid aan het werk gaat.

Een internationale organisatie met meerdere vestigingen door heel Nederland. Een organisatie die JOU belangrijk vind. Zo kun jij je bij ons ontwikkelingen, doorgroeien en een expert op het gebied van klantenservice worden.

Daarnaast organiseren ze toffe feesten en borrels!

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben.

Wat bieden wij

 • Flexibele werktijden die je zelf kan inplannen;
 • Na een training en inwerkperiode van een aantal dagen kan je gedeeltelijk zelfstandig vanuit huis aan de slag.
 • Doorgroeimogelijkheden van klantenservice naar bijvoorbeeld teamleider;
 • Een marktconform basissalaris van € 10,98 inclusief vakantiegeld + een volledige reiskostenvergoeding.
 • Wie ben jij

 • Minimaal 20 uur per week beschikbaar;
 • Flexibel inzetbaar (ook avonden en weekenden);
 • Administratief onderlegd;
 • Woonachting binnen 1 uur van onze locatie in Nijmegen, in geval van storingen bij het thuiswerken.
 • Wie is Arbeidsmakelaar

  Arbeidsmakelaar van der Steege brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten.

  De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt.

  Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou!

  Sollicitatieprocedure

  Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever.

  Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan!

  Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar : 06-81515781. Of stuur een mailtje naar bart arbeidsmakelaar.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier