Junior Accountmanager Binnendienst
Dag1
Utrecht, Utrecht
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Dag1 van je nieuwe functie

Jij gaat als Junior Accountmanager Binnendienst kennis maken met accountmanagement en IT in de breedste zin van het woord.

Wat jij meebrengt? Ervaring met sales vanuit een eerdere functie, bijbaan of stage en affiniteit met IT. Daarnaast draagt jouw nieuwsgierige en leergierige karakter bij in de ontwikkeling naar meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 • Dag 2, 3, 4
 • Als Junior Accountmanager Binnendienst schakel je constant tussen de klantvraag en het aanbod van leveranciers en partners.

  In deze functie krijg je intensieve begeleiding van jouw collega’s om op korte termijn een eigen portefeuille te beheren.

  In het begin zijn je voornaamste werkzaamheden het uitbrengen van offertes, waarbij je de aanvragen vanuit de klanten goed uitvraagt, uitwerkt en bewaakt.

  Naarmate jij jezelf ontwikkeld krijg je meer verantwoordelijkheden en grotere opdrachten toebedeeld. Jouw klanten zijn voornamelijk grote overheidsinstellingen zoals gemeentes, maar ook zorg- en onderwijsinstellingen.

  Jouw collega's in de buitendienst sluiten samen met de tenderdesk vanuit een aanbestedingstraject contracten af, waaruit per contract op jaarbasis soms wel honderden individuele aanvragen komen.

  In jouw rol ben jij verantwoordelijk voor het zo optimaal uit nutten van deze contracten!

  Waar sta je vandaag?

  Jij maakt de functie van Junior Accountmanager Binnendienst tot een succes met onderstaande kwaliteiten :

 • Een afgeronde Hbo-opleiding in commerciële richting, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Bedrijfskunde MER, International Business Management of Bedrijfseconomie;
 • Enige sales-ervaring vanuit een stage of bijbaan, bij voorkeur in relatiebeheer, portfolio- en / of accountmanagement;
 • Voor het opstellen van offertes ben je accuraat en cijfermatig sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
 • Wat krijg je morgen?

  Bij de rol van Junior Accountmanager Binnendienst hoort natuurlijk een marktconform salaris, want de rekeningen moeten gewoon betaald worden.

  Daarnaast maak je aanspraak op een zeer aantrekkelijke bonusregeling, die gebaseerd is op een teambudget per maand. Jullie werken dus samen naar een doel toe en profiteren hier vervolgens ook samen van! De lunch wordt vanuit onze opdrachtgever zelf verzorgd en hier kan je van genieten op het terras, grenzend aan het water.

  Waar hard gewerkt wordt moet ruimte zijn voor plezier, dus ook hier wordt voor gezorgd met een airhockey tafel, een flipperkast en een potje darten op z'n tijd!

  Waar ben je overmorgen?

  Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in een ambitieus, saamhorig team van zo'n 30 medewerkers. De organisatie is nog geen tien jaar oud en specialiseert zich in de IT branche, waarin zij vooral slim gebruik maken van een eigen netwerk aan fabrikanten en leveranciers, om als verbindende schakel haar klant van een hoge kwaliteit IT dienstverlening te voorzien.

  Op het kantoor heerst een ongedwongen, energieke sfeer en is altijd ruimte voor vrijheid, initiatief en plezier. Doordat je nauw samenwerkt in kleine teams ervaar je dan ook al snel veel verantwoordelijkheid, want iedereen doet ertoe! Het team dat zich richt op de software oplossingen voor de klant is nu aan het groeien, waardoor jij samen kan gaan werken met vier directe collega's en een betrokken, bevlogen teamleider die als meewerkend voorman graag met jullie de klus klaart!

  En nu?

  Jij bent enthousiast geworden en je kan niet wachten om te beginnen! Neem snel contact met mij op via 06-31001248 of cheryl.

  vanwijk dag1.nl. Solliciteren via de website kan natuurlijk ook; ik bel je dan graag even om je wensen en motivatie door te nemen. Ik spreek je snel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier