Werkvoorbereider interieurbouwbedrijf
Kamphorst
Vianen, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

De Werkvoorbereider die wij zoeken,beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je stuurt de afdelingverspaning aan waar een werkvoorbereider, 2 frezers en 1 draaier / frezer werkzaam zijn.

Verder bestaan je taken uit :

 • inkoop van materialen;
 • calculeren draai en frees onderdelen / offertesuitbrengen;
 • orderverwerking enplanning;
 • contact onderhouden met klanten enleveranciers;
 • aansturen werkvoorbereiding,produktie en verzending;
 • oplossen van(technische) problemen en knelpunten.
 • Onze opdrachtgever Van Den Hoven Kunststoftechniek isgespecialiseerd in kunststof producten op maat. Op de afdelingverspaning worden met 3-assige en 5-assige freesbanken veelalkleine series kunststof onderdelen geproduceerd.

  Voor grote serieswordt een robot ingezet. Klanten zitten overwegend in demachinebouw. Daarnaast is er een afdeling Interieur, die productenvan Corian en Hi-Macs levert aan interieurbouw-bedrijven.

  In eenruim bedrijfspand in Vianen werk je met een klein en betrokken teamvan 10 personen.

  Als ervarenWerkvoorbereider / Afdelingsleider, weet jij dat geen dag hetzelfdeis. Vragen van klanten beantwoorden, (technische) problemenoplossen en zorgen dat de produktie goed verloopt.

  Jij regelt,organiseert, verzorgt de planning en springt bij waar nodig. Eenspilfunctie op de afdeling verspaning waarin jij met jepraktische achtergrond binnen een klein team zelfstandig enoplossingsgericht te werk gaat.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier