HBO Technisch Commercieel Meewerkstage / Afstudeerstage – 32-40 uur – Raamsdonksveer
Louwman Group
Raamsdonksveer, NL
2 dagen geleden

Heb jij een passie voor mobiliteit? Staat hierbij de klant voor jou altijd centraal en wil jij deze klant elke dag een beetje beter kunnen bedienen?

Kan jij daarnaast niet wachten jouw theoretische kennis nu ook echt te gaan uitvoeren? Word dan stagiair bij Louwman & Parqui!

Wat ga je doen?

Bij Louwman willen we de hoogste klanttevredenheid behalen. Dit willen we weer een nieuwe impuls te geven door tweede aflevering aan te bieden in de vorm van een specifieke rijervaring.

Hierbij moet het nut en veiligheid van ADAS en Hybrid duidelijk naar voren komen.

In samenwerking met de afdelingen After Sales Service en Louwman College ga je onderzoeken hoe wij dit het beste kunnen aanbieden.

Naast dat je bekijkt hoe we dit kunnen aanbieden, is het ook belangrijk dat je let op de kosten die hierbij komen kijken.

Je krijgt hierbij ook nog eens de kans om aanvullend mee te werken op deze afdelingen, mocht je daar ruimte voor hebben.

Wat bieden wij jou?

Bij ons ga je aan het werk met de kennis en vaardigheden die je tot nu toe tijdens je opleiding hebt verkregen. Je krijgt een unieke kans om mee te werken op een dynamische afdeling in een enthousiast team, waarbij je goed begeleid wordt door je collega’s.

Er is veel te leren en ook wij leren graag iets van jou! Verder bieden we je :

 • een mooie stagevergoeding en reiskostenvergoeding;
 • een fijne werkplek op een prachtige locatie in Raamsdonksveer (omgeving Breda);
 • en last but not least : veel ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en creativiteit.
 • Wie zijn wij?

  Louwman & Parqui importeur van Toyota & Lexus is onderdeel van de Louwman Group, een van de grootste automotive bedrijven in Europa.

  We zijn trots op onze merken, willen dat onze klanten zich langdurig aan ons binden en gaan voor een bedrijfsresultaat dat continuïteit garandeert.

  Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur? Dat zijn absoluut onze betrokken medewerkers. Resultaat gedreven zijn we natuurlijk allemaal.

  Daarnaast zijn we trots op de informele werksfeer waarin we onze professionaliteit hoog weten te houden. Wil je meer over ons weten?

  Bezoek dan onze websites en .

  Enthousiast?

  Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct op deze vacature via de sollicitatiebutton.

  Wil je meer informatie of heb je nog vragen, bel dan met Rens Braat (Manager) via 06-22392033.

  U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier