Breng jij gezelligheid en ondersteuning in een gezin?
WerV
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Er is weer een nieuwe Home-Start basistraining voor geïnteresseerde vrijwilligers gestart! Via deze training worden de vrijwilligers voorbereid om gezinnen tijdelijk te ondersteunen als het even niet zo soepel loopt binnen het gezin.

De ondersteuning is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen van ouders, zodat zij na verloop van tijd weer op eigen kracht verder kunnen.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten. Via deze training worden vrijwilligers voorbereid op het bieden van lichte (opvoedings)ondersteuning aan ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar.

Een belangrijk onderdeel van de training is : hoe kan je als vrijwilliger ouders versterken in hun kracht als opvoeder?

De insteek is dat een vrijwilliger het gezin bezoekt voor ondersteuning, praktische hulp en het bieden van een luisterend oor.

Home-Start zoekt daarom vrijwilligers met ongeveer een dagdeel per week tijd, die beschikken over opvoed- en levenservaring en een positieve instelling, meedraaien binnen een gezin leuk vinden en de vraag van het gezin centraal kunnen stellen.

Kun jij binnen jouw gezin een steuntje in de rug gebruiken en zou je graag gebruik willen maken van Home-Start? Laat het ons dan ook weten!

Vaardigheden

Je hebt affiniteit met gezinnen, je maakt contact van hart tot hart en je hebt een positieve instelling, dan horen we graag van je!

Een VOG wordt voor je aangevraagd.

Overige informatie

Geïnteresseerd? Neem contact op met Zwanet Hamhuis, coördinator Zwolle, via onderstaand formulier.

Voor meer informatie zie www.home-start.nl.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier