Technisch Security Consultant
Motiv
IJsselstein, Nederland
4 dagen geleden

Wij zijn Motiv ICT Security en wij solliciteren bij jou!

Ben jij als Security Specialist ook graag bezig met de vraag; hoe kunnen organisatie hun techniek beter inrichten om daardoor veiliger te zijn ?

Dan moet je zeker bij ons solliciteren! Wij zoeken Technisch Security Consultants die 100% passie in IT Security hebben en de beste in hun vak willen zijn.

Vanuit IJsselstein werken wij al 21 jaar met 150 Motivaren’ samen aan de digitale veiligheid van Nederland. De hele wereld raakt steeds meer door het internet met elkaar verbonden en de permanente dreiging van dat internet zorgt ervoor dat ons vak regelmatig in het nieuws komt.

Wij behoeden onze klanten voor die bedreigingen met cybersecurity-diensten waarmee we aanvallen voorkomen en detecteren.

Je bent als Motivaar daarom van grote waarde voor klanten en je draagt direct bij aan een veiligere digitale samenleving.

Dit is wat je van de rol mag verwachten

Onze klanten zijn organisaties die nadrukkelijk bezig zijn met het verhogen van hun ICT beveiliging en ons daarbij vragen een leidende rol te nemen.

Vanuit jouw rol als Technisch Security Consultant geef je advies vanuit technisch oogpunt : hoe kunnen organisatie hun techniek beter inrichten om daardoor veiliger te zijn en welke diensten en technieken kunnen hierbij het beste worden ingezet?

Je houdt je dagelijks bezig met :

 • Het bedenken van technische oplossingen en maken van ontwerpen;
 • Het geven van advies en het uitvoeren van technische implementaties;
 • Het samenwerken met onder andere Business Consultants, Engineers en Project managers.
 • Jouw kennis en vaardigheden

  Je werkt graag bij een organisatie die zich volledig richt op het beveiligen van ICT Nederland en je ziet het als een uitdaging om klanten te helpen om de volgende stap te maken op het gebied van informatiebeveiliging.

  Daarnaast ben je graag bezig met de implementatie van nieuwe ontwikkelingen.

  Je hebt een hbo of WO studie in relevante richting afgerond. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en tijdens jouw carrière heb je productkennis opgedaan door middel van training en het behalen van certificeringen (bv Cisco, CheckPoint, F5, Forcepoint of Infoblox).

  Als persoon ben je flexibel, trotseer je goed stressvolle situaties en je bent natuurlijk klantgericht. Je bent iemand die goed projectmatig kan werken, samenwerken met verschillende disciplines en resultaatgericht te werk gaat.

  Wat biedt Motiv jou?

  Je komt te werken in het team waar op dit moment 8 Technische Consultants binnen werkzaam zijn. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het Technisch Advies bij al onze klanten.

  Je krijgt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en behalen van certificeringen in jouw vakgebied op basis van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan .

  Denk hierbij aan : CISSP, CCSP, CISM en ISAP.

  Dit is wat je van ons mag verwachten

  Je wordt onderdeel van Motiv en haar missie om Nederland digitaal veiliger te maken, waarbij samenwerking, waardering en ontwikkeling onze belangrijkste drijfveren zijn.

  Motiv staat bekend om haar hechte en informele bedrijfscultuur. Zo worden er veel interessante en gezellige activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd zoals LAN-party’s, Hackathons en sportieve evenementen voor alle Motivaren.

  En elke 13e van de maand kun je in ons eigen Motiv Grand aanschuiven voor het Motiv Grand Café, al 20 jaar lang dé ontmoetingsplek voor heel Security Nederland’.

  Daarnaast ontvang je :

 • Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een jaarlijkse bonus op basis van individuele- en bedrijfsprestatie;
 • Een regeling voor netto onkostenvergoedingen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. 40 urige werkweek;
 • Reiskostenvergoeding of een leaseauto als dit nodig is voor de uitvoering van jouw functie;
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve ziektekostenverzekering;
 • Een mobiele telefoon, laptop en mogelijkheid tot thuis / flexwerken;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en behalen van certificeringen in jouw vakgebied op basis van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan.
 • Iedere dag vers fruit, goede koffie, en de mogelijkheid tot het gebruik van onze huis-masseur en een gezonde lunch;
 • Gezamenlijke uitjes, weekendjes weg en wintersport;
 • Iedere 13e van de maand : Motiv Cafe en iedere vrijdag een gezellige borrel.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier