Coördinerend Begeleider Isengardplein 10 (28 uur, Baarn)
Amerpoort
Baarn
6 dagen geleden

Je komt te werken op locatie Isengardplein 10 . Dit is een woning waar 9 ouder wordende cliënten wonen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking (tussen de 42 en 72 jaar).

De cliënten zijn vaak te vinden in de ruime, gezellige woonkamer, waar je als Coördinerend Begeleider altijd dichtbij bent.

Hier wordt elke dag gekookt, samen gegeten en hier wordt ook de avond doorgebracht. Alle cliënten hebben een eigen kamer.

Overdag zijn de meeste cliënten naar dagbesteding, maar er zijn ook een paar cliënten die thuis blijven. Er is daarom altijd begeleiding aanwezig op de locatie.

Cliënten hebben allemaal hun eigen interesse. Zo houdt de een van spelletjes spelen of tv kijken en gaat de ander graag een ommetje maken.

Ook worden er regelmatig spelletjes op de beleeftelevisie gespeeld en wordt de duofiets vaak gebruikt. De cliënten zijn daarnaast heel erg betrokken bij jou en je collega begeleiders.

Zo helpen ze je graag mee met bijvoorbeeld opruimen.

Je komt als Coördinerend Begeleider te werken met een divers clubje cliënten. Zo zitten sommige cliënten in een rolstoel, andere zijn wel zelf mobiel.

Met de meeste cliënten kan je praten, waarbij je bij een aantal andere cliënten juist non-verbaal communiceert. Vrijwel alle cliënten help je in meer of mindere mate bij de ADL.

Bij een aantal maak je ook gebruik van een tillift. Bij verschillende cliënten verricht je verpleegtechnische handelingen (denk aan stomazorg, katheter, medicatie en blaasspoelen).

Een dynamische en uitdagende werkplek waar je te maken krijgt met uiteenlopende niveaus en problematieken en je regelmatig switcht tussen de verschillende begeleidingsstijlen. Ga jij de uitdaging aan?

De woning bevindt zich op het beschermde, bosrijke terrein van locatie Nieuwenoord in Baarn. De woning is gebouwd in 2010.

De woning staat voor sfeer, huiselijkheid, veiligheid en gezelligheid. Het gebouw is ruim opgezet, gelijkvloers en drempelvrij.

Achter het gebouw ligt een ruime, zonnige tuin. De zit / slaapkamers zijn ruim en sfeervol. Cliënten en verwanten denken mee bij de indeling.

Op loopafstand van de woning bevinden zich een supermarkt, een bruisend Cultureel Centrum en boerderij . Vanaf Nieuwenoord kunnen cliënten wandelen op en naar het landgoed van Kasteel Groeneveld.

Je komt terecht in een team dat door vele veranderingen binnen het team elkaar opnieuw leert kennen en hierdoor in een nieuwe fase van taakvolwassen werken terecht komt.

Hierin is voor iedereen een rol neergelegd ook wat extra taken betreft, zoals roosteren, financiën etc. Tijdens je dienst ben je altijd samen met 1 of 2 andere collega's aanwezig.

Op Nieuwenoord streven wij naar nauwe samenwerking tussen dagbesteding en wonen en hebben teams hierin samenwerkingsverbanden.

Dit betekent dat medewerkers zowel ingezet kunnen worden op dagbesteding vanuit het team wonen als in wonen vanuit het team dagbesteding.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier