Helpende (dementie) - De Passerel
ZZG zorggroep
Wijchen
2 dagen geleden

helpende

Samen met je collega's zorg je voor 9 bewoners met dementie. Bij ons heeft iedereen evenveel inspraak en regie. Heb je ideeën om de dagen voor onze bewoners nog prettiger te maken of de processen beter te stroomlijnen?

Er is altijd tijd en ruimte om hierover te sparren met je teamgenoten, onder wie de verzorgende IG, en andere betrokkenen, zoals de casemanager, arts of ergotherapeut.

Omdat je veel verschillende werkzaamheden hebt én je laat leiden door de behoeften van de bewoners, is geen dag hetzelfde.

Naast de persoonlijke verzorging en de gezamenlijke maaltijden is het maar net waar de bewoners zin in hebben. Een spelletje, muziek luisteren of genieten in de tuin.

Als de dag maar zo fijn mogelijk voor ze is. Want dat staat voor jou centraal.

Jij en je collega’s uit je team kennen de bewoners het beste. Dit omdat je de dag met ze doorbrengt, maar ook omdat je contact hebt met hun familie, met wie je bijvoorbeeld bespreekt hoe de cliënten vroeger waren en wat ze graag doen.

Deze informatie verwerk je samen met je eigen rapportages in de digitale cliëntendossiers. De dossiers vormen een belangrijke leidraad voor je werk : je vindt er de zorgplannen en overdrachten, en je rapporteert hierin elke dag aan je collega’s van de volgende dienst.

De Passerel

De Passerel is een kleurrijk gebouw met 52 appartementen. Waarvan 9 appartementen op de begane grond zijn voor bewoners met dementie.

In de gezamenlijke buurtkamer koken de medewerkers en de bewoners elke dag een verse maaltijd. Vanuit de Passerel wordt gebruikgemaakt van een mooie tuin op het plein.

Er vinden regelmatig activiteiten plaats hierbij kun je denken aan bloemschikken, koekjes bakken en er wordt regelmatig gewandeld met de bewoners.

Voor meer informatie over Hof van de Elst bekijk je de

Dit krijg je

 • Een uitdagende baan voor gemiddeld 24 uur per week.
 • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.
 • Een salaris van minimaal € 2.077 en maximaal € 2.639 bruto per maand op fulltime basis (FWG 25) volgens de cao VVT. Het salaris hangt af van jouw werkervaring.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Korting op de premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ.
 • Daarnaast kun je kortingen krijgen op onder andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.

 • In eerste instantie een jaarcontract, maar het is onze bedoeling je daarna een vast contract aan te bieden.
 • Een gratis lidmaatschap van . Hiermee krijg je korting op bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling of een kapper aan huis.
 • Dit ben jij

  Je staat graag klaar voor anderen en wilt met liefde mensen verzorgen. Tegelijkertijd ben je een aanpakker die van een uitdaging houdt en er goed tegen kan als de dag een keer pittig is.

  Dankzij jouw goede sociale skills weet je op respectvolle wijze om te gaan met ouderen en hun relaties. Verder vragen we het volgende van je :

 • Je hebt een diploma voor Helpende, Maatschappelijke zorg 3, MDGO-VZ of Bejaardenverzorgende.
 • Je kunt prima overweg met de computer.
 • Je bent flexibel beschikbaar voor wisselende diensten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier