Manufacturing Engineer - Surface Treatment Specialist - Brussel (m/v)
Konvert Interim Diegem
Haren, BE
2 dagen geleden

Profiel

Binnen onze business unit "Integrated Assemblies" (BU) zult u dat doen : - Bepalen wat het beste proces is om vliegtuigonderdelen de optimale oppervlaktebehandeling te geven op basis van de specificaties van de klant en de beste praktijken in de sector.

 • Als materiedeskundige deelnemen aan probleemoplossende, continue verbeterings- en trainingsactiviteiten met de teams voor oppervlaktebehandelingen.
 • Opvolging op de werkvloer en initiëren van procesverbetering op basis van uw observaties - Details van het documentproces om de kwaliteit te handhaven - Onderzoek naar de onderliggende oorzaken en advies over tests om deze te bevestigen.
 • Informeren over wetenschappelijke en technische ontwikkelingen, adviseren over de mogelijke gevolgen voor de activiteiten.
 • Afhankelijk van uw achtergrond en voorkeuren kunt u de leiding nemen over een klein team van ingenieurs en technici.
 • Aanbod

  De activiteiten van een team coördinerenEen organisatie leiden. De onderhoudswerkzaamheden coördineren en plannen volgens de productievereisten.

  De modaliteiten voor industrialisatie van producties definiërenHet in werking stellen van uitrustingen en installaties coördineren door testing, proefdraaien, .

 • De opslagplaatsen en -voorwaarden bepalen. De processen, grondstoffen en in- of uitgaande producten superviseren en controleren in functie van de bestellingen, referentiesystemen.
 • De productieplanning opvolgen en aanpassen aan de flows, termijnen, voorraad, .... Het bijhouden van de productiedossiers en opvolgingsdocumenten controleren (categorie, parameters, indicators, .

 • Het personeel sensibiliseren voor organisatie, kwaliteit, veiligheid, ...Technische steun verlenen aan de diensten kwaliteit, onderhoud en methodes.
 • In- en uitgaande stromen, de voorraad en de nood aan producten of grondstoffen controleren. Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen.

  Productierapporten opstellenOrganisatorische, productieve en logistieke aanpassingen en verbeteringen voorstellen Mooie verloning met extra legale voordelen

  Vereiste kwalificaties

 • MSc in Material Engineering of gelijkwaardig met een sterke industriële visie- 10-15 jaar relevante ervaring met industriële oppervlaktebehandeling, inclusief de uitvoering van optimalisatieprojecten (continue verbetering, 6 sigma of anders)- Een goede combinatie van analytische vaardigheden en onderzoekende geest met praktische ervaring- Teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om in een matrixorganisatie te opereren- Sterke veiligheid, kwaliteit en procesmatige instelling- Vloeiendheid in 2 van de volgende talen Frans / Nederlands / Engels - en bereidheid om in alle 3 de talen vloeiend te worden.
 • Ervaring in de lucht- en ruimtevaartsector en ervaring met het leiden van een klein team zijn voordelen
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier