Arts Assistent / ANIOS Medium Care Psychiatrie
SIRE
Zuid-Holland, The Netherlands
3 dagen geleden

Het bedrijf

Onze klant is een professionele Healthcare organisatie in Zuid-Holland, Netherlands. Je zult gaan werken op de MC van een GGZ instelling in Leiden of de Haaglanden.

Een gesloten afdeling met 20 bedden voor cliënten die hier gemiddeld nog 6 weken worden behandeld en kunnen herstellen na een doorverwijzing vanuit een andere afdeling of externe verwijzer.

Deze doelgroep bestaat uit zowel volwassenen als ouderen. Op de afdeling werkt een team van 25 collega’s bestaande uit onder andere een psychiater, psycholoog, verpleegkundigen en activiteitenbegeleiders.

De Medium Care is onderdeel van de Acute psychiatrie.

Het is een unieke kans om supervisie te krijgen van de aanwezige psychiaters en een hele directe lijn naar de opleiding tot psychiater.

Ga je liever voor de opleiding tot huisarts? dan heb je na een half jaar werken vrijstelling voor de stage psychiatrische ziekten en psychosociale problematiek!

Functie omschrijving

Je komt als arts assistent te werken in een inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid om bij te dragen aan de inhoud én vormgeving van hoog complexe specialistische behandelingen.

Als arts assistent van de Medium Care ondersteun je de psychiater, onder zijn begeleiding, in het diagnosticeren en behandelen van cliënten.

Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling. Hiervoor ben je onder meer betrokken bij opname gesprekken, het opstellen van behandelplannen, voortgangsmonitoring, eindgesprekken en het contact met familie en naasten.

Daarnaast draai je ook mee in de crisisdienst en kan je in worden gezet op de High Intensive Care.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor indicatiestelling, diagnostiek en medicamenteuze behandeling en bent behandelaar van de meeste patiënten;
 • Je voert intakegesprekken, doet diagnostiek en je stelt de patiënt in op medicatie;
 • Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde behandeltraject;
 • Je stelt in overleg met de cliënt een behandelplan op;
 • Je krijgt ruimte voor professionele ontwikkeling in deze zelfstandige functie;
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze afdelingen naar een meer cliëntgerichte omgeving;
 • Je krijgt de kans om mee te draaien met de crisisdiensten!
 • Vereisten

  Als de ideale kandidaat :

 • ben je BIG geregistreerd als arts
 • heb je affiniteit met psychiatrie
 • ben je leergierig en stressbestendig
 • Overige informatie

  Bel Coen van Eck voor een kennismaking en meer informatie op : 0629399243

  Wij bieden jou een marktconform salaris van maximaal €5.126,- o.b.v. 36 uur per week.

  Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie, reageer dan door op solliciteer te klikken en contact op te nemen met Coen van Eck

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier