Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling
Grontmij
Zwolle, Netherlands
1 dag geleden

Wij zoeken

Voor de locaties Arnhem en Zwolle zoek ik adviseurs die de uitdaging willen oppakken om het integrale adviesteam in het oosten van Nederland verder uit te bouwen.

De opgaven in de regio zijn divers : van waterveiligheid, de bescherming van waardevolle landschappen, energietransitie tot aan de versterking van de stedelijke knooppunten, zoals Zwolle, Arnhem-Nijmegen en Almelo-Hengelo-Enschede.

Wil je daar aan bijdragen en vind je het leuk om mee te bouwen aan het team en het regionale netwerk ? Lees dan verder !

Martijn Drosten, Teammanager Gebiedsadvies.

Je werkt als Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling zelfstandig of als onderdeel van een integraal projectteam aan projecten en advisering in de gebiedsontwikkeling, die variëren van (stedelijke) herontwikkelingslocaties, omgevingsvisies, woningbouwprojecten tot bedrijventerreinen.

Je werkt hierbij vanuit een specialisatie als stedenbouw, ruimtelijke ordening, omgevingsmanagement of duurzaamheid. We vinden het belangrijk dat je de ruimtelijke ontwikkelingen in de regio overziet, een relevant netwerk hebt en van daaruit projecten weet te creëren.

Met onze klanten geef je de (internationale) Sweco Urban Insight thema’s verder vorm. Als directe gesprekspartner en adviseur voor de diverse opdrachtgevers en met verschillende projectteams breng je diverse disciplines samen en zorg je ervoor dat je projecten soepel draaien, zowel inhoudelijk als financieel.

Geïnteresseerd?

Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Martijn Drosten, teammanager Gebiedsadvies, email; martijn.

drosten sweco.nl Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Mark Wybenga, Recruitment Manager, +31 6 13 30 94 56 .

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier