Adviseur verandercommunicatie
APG
Heerlen
4 dagen geleden

Functie

Ben jij een ambitieuze en energieke Adviseur verandercommunicatie met een natuurlijk talent om effectieve samenwerkingsrelaties door de hele organisatie op te bouwen?

Kom jij samen met anderen tot resultaat? Dan is APG op zoek naar jou!

Als Adviseur verandercommunicatie vervul je vanuit jouw discipline een belangrijke rol binnen diverse veranderprogramma’s en initiatieven.

Op een creatieve, samenhangende en beeldende manier maak je tastbaar voor de organisatie waarom een verandering wordt ingezet, waar naar toe wordt bewogen en wat dat betekent.

Niks is zo veranderlijk als een verandering. Met durf, lef en een stevig portie verstand weet jij zaken steeds weer te verhelderen, samen te brengen en verbinding te maken met het hoger doel.

Hierin werk je nauw samen met Communicatie en met medewerkers en leidinggevenden door de hele organisatie. Je schakelt in deze functie continu tussen tactisch en operationeel.

Verder ga je :

 • Een belangrijke bijdrage leveren vanuit verandercommunicatie aan het realiseren van onze visie en strategie;
 • Conceptuele ideeën vertalen naar communicatiemiddelen om de veranderopgave van APG verder te brengen;
 • Projectdocumenten leveren, waaronder presentaties en beslisnota’s;
 • Diverse bijeenkomsten ten behoeve van de change organiseren, faciliteren en begeleiden waarbij je zowel de inhoudelijke programmering als de operationele en logistieke planning en begeleiding beheert.
 • Profiel

  De Adviseur verandercommunicatie die wij zoeken is creatief, verbindend en gedreven om in een dynamische omgeving doorbraken te realiseren en resultaten te leveren.

  Je ben klantgericht, organisatiesensitief en je beschikt over uitstekende stakeholdermanagement skills. Naast een enthousiasmerende en inspirerende stijl zien we ook graag een can do’ mentaliteit bij jou terug.

  Kort samengevat : een doener met brains!

  Verder vragen wij :

 • Een afgeronde HBO of Academische opleiding (bijv. Communicatiewetenschappen, Mediawetenschappen, Film- en Televisiewetenschappen);
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in (verander)communicatie;
 • Affiniteit met de financiële (pensioen)markt;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en zeer goede communicatieve vaardigheden;
 • Afhankelijk van je woonplaats wordt je standplaats Amsterdam of Heerlen. Je bent echter bereid om over de verschillende locaties heen te werken.
 • Aanbod

  APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,5 miljoen mensen.

  We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland.

  Er gebeurt veel op het gebied van pensioen. Het Nederlandse pensioenstelsel wordt waarschijnlijk op korte termijn gewijzigd.

  Wanneer het pensioenstelsel verandert, wil APG daar als pensioenuitvoerder klaar voor zijn.

  APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Naast een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering bieden we ook ruime opleidings-

  en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. APG mag zich sinds 2008 Top Employer noemen.

  We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid en respect voor culturele verschillen dragen bij aan onze bedrijfsdoelstellingen.

  We nodigen je graag uit om te solliciteren.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier