Manager planning
continu
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Manager planning

Weet jij hoe je Project Planning eenvoudig kunt toepassen, bijwerken en onderhouden en er een effectief communicatiemiddel van maakt om activiteiten te coördineren en proactieve samenwerking mogelijk te maken?

Heb je een passie voor het overbrengen van de planningskaders aan de teams die werkzaam zijn in het speelveld dat omvangrijke projecten omvat met betrekking tot baggeren, offshore wind en offshore olie en gas?

Jouw verantwoordelijkheden

De Planning, Risk & Process Management afdeling ondersteunt de tender- en project teams met een voorspelbare en transparante uitvoering en oplevering.

Dit doen we met behulp van zeer gemotiveerde professionals op het gebied van risico, planning, systeemtechniek en procesmanagement die denken en handelen over de grenzen van hun eigen expertise heen.

Je gaat leiding geven aan de planning service binnen de afdeling. Daarbij zul je :

 • Het planningskader, de tools, de processen en systemen verder ontwikkelen voor een succesvolle oplevering van projecten;
 • De interactie zoeken met andere disciplines en het project management om de geïntegreerde project controle en managementcapaciteiten verder te versterken;
 • Ervoor zorgen dat de Project Planning altijd doelmatig en state-of-the-art is;
 • De planners motiveren en begeleiden om hun prestaties te verbeteren.

 • Je bent een energieke, proactieve professional met de vaardigheden en ervaring om zelf complexe, multidisciplinaire EPC-projecten uit te voeren;
 • Je hebt op hoog niveau gewerkt in een project- of portfolio-omgeving;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met plannen en met ontwikkelde en geïmplementeerde standaarden, tools, processen en systemen voor een succesvolle oplevering van projecten;
 • Goede kennis van Primavera en andere planning gerelateerde software;
 • Je hebt ook een grondige kennis van het earned value management en probabilistische planningstechnieken;
 • Idealiter ben je betrokken geweest bij 4D-BIM waarmee de volgorde van gebeurtenissen visueel kan worden weergegeven;
 • Verder heb je de ervaring die nodig is om te begeleiden en te adviseren bij de toepassing van planningskaders van junior planners tot en met senior level management;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.

  Als Planning Manager kom je in een team van hardwerkende collega-planners bij de afdeling Planning, Risk & Process Management.

  Samen werk je aan innovatieve oplossingen in een breed scala aan , in binnen- en buitenland. De state-of-the-art technologie zorgt ervoor dat je altijd grensverleggend werkt en bijdraagt aan het verleggen van grenzen om innovatie te creëren.

  Naast je salarispakket krijg je voldoende ruimte (en een trainingsbudget) om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen, zodat je kunt blijven groeien binnen je functie

  Je gaat werken voor een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind).

  Zij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen.

  De mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier