Verzorgende IG - Parttime in Groningen
Aethon
Groningen, Nederland
6 dagen geleden
source : StudentJob

Functie omschrijving : Ben jij een Verzorgende IG en ligt jouw hart in de psychogeriatrische en somatische zorg? Ben jij dol op uitdaging, ouderen- en mensgerichte zorg?

Dan heeft Aethon dé functie voor jou! HOE JOUW DAG ERUIT ZIETAls Verzorgende IG ben je samen met de medewerkers in je team verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, het woon- en leefklimaat en het welzijn van de cliënten.

Je voert verzorgende handelingen uit, signaleert mogelijke gezondheidsproblemen bij cliënten en helpt met de ADL-zorg. In alles wat je doet is maar één ding belangrijk : het welzijn van de cliënt.

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT In deze instelling - in hartje Groningen - staat kwaliteit van zorg voor de cliënt voorop. Precies zoals de zorg bedoeld is! Je werkt op een psy

Wat wij vragen : Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier