Risicomanager
Bovemij
Nijmegen, Gelderland
6 dagen geleden

Over Bovemij

Het is de missie van Bovemij om mobiliteitsbedrijven te helpen succesvol te ondernemen. Dat doet Bovemij in de vorm van verzekeringen, financieringen, garanties en data.

Maar ook door bedrijven offline en online te ondersteunen om onderscheidend in te spelen op marktontwikkelingen en klantbehoeften.

Bijvoorbeeld met behulp van het consumentenplatform viaBOVAG.nl, het betrouwbare loket voor alle wensen op het gebied van individuele mobiliteit.

En later dit jaar ook met het zakelijke platform viaBovemij.nl, waar zakelijke klanten worden geholpen om hun business nog beter te doen.

Ondernemers kunnen op veel gebieden bij Bovemij aankloppen voor hulp, precies op maat. Want Bovemij begrijpt hun zorgen en deelt hun passie.

Bovemij helpt ze hun zaken perfect te regelen, en helpt ze in te spelen op de veranderende behoeftes van de klant. Zodat de ondernemers kunnen doen waar ze het beste in zijn.

Taken en verantwoordelijkheden

In de functie van Risicomanager heb je te maken met verschillende belangen en heb je veel contact met je collega’s binnen Risk en Compliance.

Daarnaast sta je in nauw contact met de business binnen de Schadeverzekering-Maatschappij. Je houdt ervan om in de breedte bezig te zijn en zowel beleidsmatig als monitorend werk te verrichten.

Je vindt het leuk om jouw expertise in te zetten binnen een organisatie die volop in beweging is, om zo tot een professionele organisatie te komen waarbij risicomanagement vanzelfsprekend is.

Je takenpakket bestaat onder andere uit :

 • Dagelijks ondersteunen van het management bij het inrichten, wijzigen, uitvoeren en onderhouden van beleid, procedures en beheersmaatregelen;
 • Management ondersteunen bij het uitvoeren van periodieke risicoanalyses zoals ORA, RCSA, SIRA, BIA, DPIA;
 • Signaleren van risico’s en (incidentele / structurele) tekortkomingen in de verzekeringsprocessen;
 • Expert zijn op het gebied van operationeel risicomanagement en beheersingsmaatregelen voor het verzekeringsbedrijf (Solvency II);
 • In samenwerking met de 2e lijn het opstellen, onderhouden en verspreiden van risk en compliance beleid binnen de 1e lijn;
 • Samen met de 2e lijn activiteiten opzetten en onderhouden in het kader van awareness;
 • Binnen de beleidsmanagementcyclus, het management ondersteunen in het onderhouden van beleid;
 • Binnen de procesmanagementcyclus, het management ondersteunen in het onderhouden van procesbeschrijvingen.
 • Jouw team

  Je bent onderdeel van het team Business Control binnen het verzekeringsbedrijf. Dit team is 5 personen groot. In dit team werken andere professionals die het management ondersteunen bij het bedrijfsvoering van het bedrijf.

  Daarnaast werk je nauw samen met 2e lijn risicomanagement en compliance en andere eerste lijn risicomanager bij de andere onderdelen binnen Bovemij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier