Projectcoördinator Infra
Dura Vermeer
Almere
3 dagen geleden

Werkvoorbereider Infra bij Dura Vermeer in Almere, een machtig mooie baan. Vanaf het begin bereid je de projecten voor. Je houdt de planning bij en je zorgt voor de voorraad.

Zo krijgen onze infra projecten steeds verder vorm. Klopt er iets niet? Los het maar op! Gelukkig kun je altijd rekenen op je collega's bij Dura Vermeer, want samen maak je het waar.

Dit wordt jouw baan

Als werkvoorbereider Infra ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van onze projecten op technisch en organisatorisch gebied.

Waar nodig stuur je minder ervaren projectcoördinatoren aan, ben je sparringpartner voor de projectleider en zorg je dat het project goed georganiseerd en administratief op rolletjes loopt.

De procesbeheersing op het project is mede jouw verantwoordelijkheid. Uiteraard geef je technisch inhoudelijk ook je adviezen.

Samen met de projectleider zorg je als team voor de realisatie van een goed gestroomlijnd project.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt te werken bij een ambitieus familiebedrijf in een jong, dynamisch en proactief team. Je werkt aan multidisciplinaire projecten met verschillende projectteams.

Door jouw kennis en ervaringen kun jij de afdeling versterken. Samen met dit team wil jij groeien en aan gave multidisciplinaire projecten werken.

De werkregio voor dit project is noordwest Nederland, dus Noord-Holland, Flevoland en een stuk Utrecht. Je standplaats wordt ons kantoor in Cruquius, maar in praktijk zul je vaak in Almere zijn.

Dit breng je mee

 • Je bent sterk in plannen en organiseren, maar je schakelt ook gemakkelijk naar ad-hoc werkzaamheden.
 • Je communiceert helder en duidelijk. Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je zelfstandig, gestructureerd en overzichtelijk.
 • Met tijdsdruk en deadlines heb je geen moeite.

 • MBO of HBO denkniveau gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Infra of Civiele Techniek;
 • Ca. 5 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider van infra projecten maar ook met ervaring in integrale infra projecten ben je welkom.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier