Medewerker Supply Chain
Randstad
MAASVLAKTE, NL
8 dagen geleden

logistiekplanner #voorraadbeheer #inkoop #materiaalplanner #rotterdamse haven

Onze opdrachgever, gevestigd in de haven van Rotterdam, is op zoek naar een logistiek planner / material planner.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de voorraadhoogte, voor de planning van het assortiment, de vertegenwoordiging van de afdeling richting klanten, voor het afstemming met leveranciers en voor het analyseren van

voorraadmutaties.

Daarnaast verzorg je met behulp van planningstools de bestellingen zodat alle spare parts tijdig beschikbaar zijn voor het onderhoud, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van de inventory masterdata en het analyseren van de werkprocessen en het assortiment.

Heb jij HBO werk- denkniveau, kennis van service logistiek, supply chain management en inkoop, kennis van Oracle, Office.

Heb jij daarnaast een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, ben je analytisch en cijfermatig en communicatief sterk en een kei in Excel?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Stephanie de Vrij

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier